Igazán bájos és izgalmas tetőtéri lakások Budapestről

A Naphegy lábánál a Mátyás-templomra panorámás, Sasadon a budai hegyekre nyíló gyönyörű tetőtéri lakást találtunk, de Alsórákoson is eladó egy ilyen ékszerdoboz. Tetőtér – és lőn világosság! Na, meg kreatív helykihasználás.

Tetőtéri lakásban lenni jó. A tetőtéri lakás dizájnos, kreatívan alakítható, általában rendkívül világos és a térelrendezés már önmagában stílusossá teszi a helyiségeket – még akkor is, ha néhány négyzetmétert nem tudunk a hagyományos mértékben és módon kihasználni az alacsony(abb) belmagasság miatt.

A tetőtéri lakásoknak széles rajongótábora van, ilyen ingatlan azonban viszonylag kevés van még egy akkora metropoliszban is, mint Budapest.

Szétnéztünk az aktuális kínálatban, és persze szembejött néhány ínyencfalat.

alsorakos1.jpgKattints a képre még több fotóért!

A XIV. kerületben, Alsórákoson, a Beckó utcában keresi új tulajdonosát 29,9 millió forintos irányáron ez a színes, kedves 61 négyzetméteres és 2 szobás világos téglalakás.

alsorakos2.jpgKattints a képre még több fotóért!

Az ingatlan a 2. emeleten, tetőtérben található, egy 2015-ben épült 6 lakásos társasházban. Mindkét szobában légkondi, gépesített konyhabútor (mosogatógép, Bosch főzőlap és tűzhely), riasztórendszer.

alsorakos3.jpgKattints a képre még több fotóért!

Mindez közel a Paskál fürdőhöz, a Bosnyák téri piachoz, futópályákhoz, sportközponthoz, boltokhoz, gyógyszertárhoz, valamint a 82-es és a 77-es trolibuszhoz.

Az I. kerületben, Krisztinavárosban eladó ez az 54 négyzetméteres, 2 és fél szobás, panorámás, fiatalos és belső kétszintes lakás a Naphegy lábánál. Irányára 41 millió forint.

krisztinavaros_2.jpgKattints a képre még több fotóért!

A nettó alapterület 52 négyzetméter, az ingatlan a Mátyás-templomra panorámás, és 2011-ben esztétikailag, műszakilag felújították.

krisztinavaros_1.jpgKattints a képre még több fotóért!

Amerikai konyhás nappali, fürdő és előszoba, az emeleten két szoba és gardrób. Liftes, rendezett ház csendes, egyirányú utcában, jó lakóközösséggel.

Pesten a belvárosban is akad pár jó ajánlat, igaz, például ennél a Jókai utcai épülő lakásnál jól ki kell nyitni a pénztárcát.

jnappali.jpg

Még több infóért kattints a képre!

Viszont tényleg kiemelkedő minőséget és nagyon jó beosztású, menő otthont vehetünk, amit legalább 1500 euróért vagyis kb. 450 ezer forintért kiadhatunk. A nagyvállalatok felsővezetői közül egyre többen bérelnek ilyen otthont, amelyben két fürdőszoba és terasz is van.

A XI. kerületben, Sasadon található ez a 3 + 1 szobás, 92 négyzetméteres lakás, amit 69,9 millió forintért hirdetnek.

xi_1.jpgKattints a képre még több fotóért!

A hét négyzetméteres erkélyről (és a szobákból is) gyönyörű panoráma nyílik a városra és a budai hegyek egy részére.

xi_2.jpgKattints a képre még több fotóért!

Világos, tágas terek, jó helykihasználás, kandalló és kert is van, utóbbi a magasföldszinten lakókkal közös használatban.


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Bemutatjuk a legjobb magyar befektetési alapokat és alapkezelőket

Bemutatjuk a legjobb magyar befektetési alapokat és alapkezelőket

A Privátbankár.hu idén is kiosztotta a Klasszis 2024 díjakat. Az alapok vagyona tavaly meghaladta a 14 ezer  milliárd forintot is, ami bő 50 százalék emelkedés.

Repülőjáratokat töröltek, figyeljen, önt is érintheti!

Repülőjáratokat töröltek, figyeljen, önt is érintheti!

A légiközlekedésbe is bekavar az izraeli-iráni csetepaté.

Magyar Péter újabb ellenfeleket kapott

Magyar Péter újabb ellenfeleket kapott

Itt egy újabb jele annak, hogy felpörgött a kampányhajrá a június 9-i választások előtt.

Óriásit téved, aki arra vár, hogy emeljék a fizetését?

Óriásit téved, aki arra vár, hogy emeljék a fizetését?

Nem minden felhőtlen a hazai cégek számára.

© 2024 (v2.202102)