45 milliós panel is kelleti magát Budapesten

A gyors és olcsó paneltechnológiával épült házakban található lakások közül a legolcsóbbakat már 13 millió forint környékén meg lehet vásárolni, az olcsóság azonban itt sem hívószó, hiszen bőven akad 40-50 milliós panellakás is. Nézzük, melyek Budapest legdrágább paneljei!

Panelromantika Újpalotán

A XV. kerületben, Újpalotán kínálják eladásra ezt a 64 négyzetméteres újszerű otthont, ami egy panelprogramos ház hetedik emeletén helyezkedik el. Az újszerű lakás nemrégiben felújításon esett át, így a leendő lakónak ezzel már nem kell majd bajlódnia. A hirdetés szerint a lakás egy jó lakóközösségű társasházban van, nemrégiben cserélték ki a közös vízvezetékeket és a lefolyórendszert.

Ára: 27,9 MFtxv_kerulet_elado_panel.jpg

 

Felújított lakás Angyalföldön 

Egy teljes körűen felújított 74 négyzetméteres panellakás várja új tulajdonosát a XIII. kerületben, a Reitter Ferenc utcában. A 4. emeleti lakásban új nyílászárók vannak, LED világítást építettek ki, a légkondi pedig biztosítja, hogy a nyári hónapokban is kellemesen lehessen pihenni otthon.

Ára: 32,9 MFtangyalfold_elado_lakas_1.jpg

 

Loggiás lakás a Zöldlomb utcában

Egy 1982-ben épült, saját kerttel és játszótérrel rendelkező 4 emeletes társasház harmadik emeletén eladó ez a 60 négyzetméteres otthon. A panellakás egy tágas étkezőből, nappaliból és egy félszobából áll, illetve tartozik hozzá saját és közös tároló is.

Ára: 38,9 MFtzoldmal_elado_lakas.jpg

 

Drágaság a Baba utcában

Szintén a II. kerületben, a Baba utcában, kellemes zöld környezetben található egy nyolclakásos panelház második emeletén ez a napfényes otthon, mely két hálószobával akár családok számára is ideális lehet. Az erkélyes lakáshoz tartozik egy közös tároló is, a parkolás pedig a társasház zárt felszíni parkolójában megoldott.

Ára: 44.9 MFt
verhalom_elado_lakas.jpg


© 2021 (v150.202005)