A fa konyhai kiegészítőké a jövő

Fából kést? Igen! Na, de hogyan? Megmutatjuk!

A mai trendek egyre inkább a természetes, autentikus, rusztikus stílusú kiegészítők felé veszik az irányt. Egyre szebb kerámiákat kapni, ma már nem kell a spanyol tengerpartig menni, hogy az ember gyönyörű kerámia tányérkészletet hozzon haza. A kiegészítők, mint kések, fakanalak, vágódeszkák is egyre inkább átalakulnak, és a funkció mellett a design is fontossá válik. Úgy, hogy nem vesz el abból, mint némelyik Alessi konyhai termék.

A fából készült kést a Design Milk tette közzé, már kapható, és Chifen Chengnek köszönhetjük. A tervező gyakorlatilag újra kitalálta a kést, a Maison Milan cégnek tervezte a tiszta fa kést, aminek “pengéje” könnyedén szeleteli a zöldségeket, aprítja a zöld fűszereket. Öntöttvas fogantyúja egy kicsit a falfestéshez használt spatulához hasonlít, mégis, annál sokkal biztonságosabb.

Az olyan konyhákban, amik elég nagyok, fából készültek és van tér arra, hogy akár többen is, gyerekkel együtt főzzenek, praktikus darab lehet a fa kés. Ilyen konyhája van az alábbi Logodi utcai eladó lakásnak.

Kattints a képre!

2_1_1.jpg

A fogantyú aljával bármilyen fűszert, sót, összetörhetünk, mintha csak egy mozsár nyele lenne, annyira jól lehet használni. Az ötletes konyhai darabot a gyerekek is bátran használhatják, kifejezetten hasznos, ha valaki meg szeretné tanítani a gyerekeket főzni, segédkezni a konyhában. 90 dollárért (22 500 Ft-ért) kapható a neten.

ÍME:

 

© 2021 (v150.202005)