Nagyon feldobhatod az ágyat díszpárnákkal

A hotelszobák díszpárnái és az ágyak annyira hívogatók, hogy az embernek azonnal kedve támad belefeküdni és héderezni órákig. A titok mindössze az ágynemű színének választásában és az ágyon elhelyezett párnákban keresendő.

A hotelszobákban azért is alszunk sokkal jobban, mint otthon, mert friss, ropogós és hófehér ágyneműt kapunk, állítólag a fehér színű ágy és a hat darab párna is sokat tesznek azért, hogy kellemesen pihenjünk. Csakhogy: hogyan lehet ennyi párnát úgy elhelyezni az ágyra, hogy az napközben mutatós legyen, stílusos, és ne keltse a káosz és kupleráj hangulatát? Az Apartment Therapy oldalon elég jó anyagot írtak a témában, többféle stílust is felvonultatva.

Először is a legegyszerűbb megoldás a két nagy és a két kisebb párna elé, amik természetesen hófehérek, egy színes, hosszú, vékony párnát tenni. A hosszú és vékony párna legalább olyan hosszúságú legyen, mint amilyen a két kisebb méretű párna, akkor fog rendezetten mutatni.

Például az alábbi eladó, 3 szobás, szegedi lakásban ügyeltek arra, hogy a hálószoba úgy nézzen ki, mintha egy hotelszoba hálója lenne. A párnák és a takaró ízléses elrendezést kapott, ahogy a lakás többi része is.

Kattintson a képre!

szegedi lakás

A másik egyszerű megoldás, ha hat darab párnát teszünk az ágyra, azaz a meglévő két nagy és két kisebb fehér párna elé még kettőt odateszünk, ezek legyenek kisebbek, mint a mögöttük lévők, téglalap alakúak és két egyformán színes és mintás párnahuzatba csomagolva tegyük ki a fehér párnák elé.

A harmadik pofonegyszerű megoldás a fenti kettő kombinációja, azaz vegyük ki a két nagy fehér párna elől a kisebb méterű fehéreket, és helyükre tegyük be a téglalap alakú, színes és mintás párnákat, eléjük pedig a hosszú, vékony nagyon színes dekorpárnát.

A negyedik verzió, ha az összeset kirakjuk, tehát összesen hét, azaz hét darab párnát pakolunk ki az ágyra. De ezt is lehet bővíteni,  mégpedig azzal, hogy még egyet beteszünk, és a két nagy fehér, két kisebb fehér párnák elé összesen három, kicsi, négyzet alakú, többféle mintás párnát pakolunk az ágyra. Ezek elé jöhet a csíkszerű dekorpárna, és kész is a varázslat!

one_long_pillow_on_white_linens.jpg

Mfor.hu legfrissebb cikkei

Kemény üzenetet küldtek a lengyelek Oroszországba

Kemény üzenetet küldtek a lengyelek Oroszországba

Csütörtökön már az orosz-ukrán háború 792. napját írtuk. Ezek voltak az elmúlt órák legfontosabb eseményei.

„Különben dühbe jövünk”, avagy mi lesz, ha nem csökken a benzinár?

„Különben dühbe jövünk”, avagy mi lesz, ha nem csökken a benzinár?

Nem árulják el, szemöldökráncolás vagy kivégzés vár a renitensekre.

Nagy Márton kiadta az ukázt: ketyeg az óra az üzemanyagáraknál

Nagy Márton kiadta az ukázt: ketyeg az óra az üzemanyagáraknál

Találkozott a miniszter a Magyar Ásványolaj Szövetség képviselőivel.

Felborítja a sörét, ha meglátja, mit csinál a forint

Felborítja a sörét, ha meglátja, mit csinál a forint

Erősödött csütörtökön a forint a főbb devizákkal szemben a kora reggeli jegyzéséhez képest a bankközi piacon.

© 2024 (v2.202102)