Ezt kapod most Budapesten 30 millióért

Jó lakások 30 millió forintért? Nem lehetetlen. Érdemes böngészgetni, ehhez adunk egy kis segítséget.

Harminc millió forint sok pénz, nagyon sok, mégis ha lakáspiaci kontextusba helyezzük, akkor kicsit mintha “veszítene értékéből”. Míg 10 évvel ezelőtt, a válság sötét bugyraiban ennyi pénzért jóformán kacsalábon forgó palotát lehetett kapni, addig ma már épphogy elég Budapesten. Jó, persze, ez sem igaz, hiszen nem mindegy hol, milyet mekkorát stb, de annyi biztos, hogy a 30 millió Ft jól látható lakásméret esetén (pl 60 négyzetméter) inkább átlagnak számít, mint kirívó drágaságnak.

A 30 millió környéki lakások között több olyanra is bukkanhatunk, ami jó állapotú, szép, sőt, azt is megmerem kockáztatni, hogy ha valaki megelégszik 50-60 négyzetméterrel, akkor már szinte kompromisszumot is alig kell kötnie, hiszen ennyi pénzért egy szép 1,5-2 szobás lakáskát lehet venni, akár jó helyen is.

Házak esetén kicsit más a helyzet! Ha az ember nem szeretne fura szomszédokkal közösködni az udvaron vagy vagyonokat és kemény hónapokat rászánni a felújításra, akkor a legjobb lesz, ha ezt a 30 milliót még megtoldja kicsit. Persze, itt is ki lehet fogni egy kis szerencsével jó vételeket is!

Na de nézzük, milyen a felhozatal 30 millió forint környékén!

73 négyzetméter a XIV. kerületben

Egy nagyobbacska, 2+2 szobás, belső kétszintes lakást kínálnak eladásra a XIV. kerületben. A kellemes otthon jó állapotú, ablakai egy utcai parkra néznek.

További képekért kattintsa fotóra!
elado_lakas_alsorakos.jpg

Modern, új és kandallós

Egy rendezett, liftes társasház félemeletén található ez a remek elrendezésű 2 hálószobás lakás a Bartók Béla úton. A kellemes otthont éppen felújítják, már kicserélték a nyílászárókat, a vízvezetékrendszert, a villanyvezetékeket, a hidegburkolatokat és a laminált padlót is.

További képekért kattints a fotóra!
bartok_bela_ut_elado_lakas.jpg

XVIII. kerületi házikó

A XVIII. kerületben várja új tulajdonosát ez a 85 négyzetméteres családi ház. A ’60-as években épült téglaház jó állapotú, összközműves, az ablakokat pedig fa nyílászárókkal díszítették.

További képekért kattints a fotóra!csaladi_haz_bp.jpg

 

Ikerház Rákoshegyen

Szintén egy külsöbb kerületben, ezúttal a XVII.-ben dobták piacra ezt a tégla ikerházat, ami igazán kényelmesnek és praktikus kialakításúnak tűnik. A jó állapotú kétszintes házrészhez egy osztatlan telek is tartozik.

További képekért kattints a fotóra!
xvii_kerulet_haz_elado.jpg


© 2021 (v150.202005)