Olcsó lakhatás Győrben 15 millió alatt

Budapestet követően Győr a legsikeresebb nagyváros. Ausztria közelsége és a nagyváros mindig erős ipara, kereskedelme hatalmas vonzerőt gyakorolt nem csak a környékre, de a német ajkú befektetőkre is.

A közel 130 ezer fős megyeszékhely a Bécs-Pozsony-Budapest kiemelt gazdasági háromszög gyújtópontjában van, ami különösen erőssé teszi a város gazdaságát, megnöveli lehetőségeit. Emlékszünk rá, hogy az autópálya is a legelsők között érte el ezt a várost. A fentieknek megfelelően az ingatlanárak mondhatni az egekben vannak.

Egy valamirevaló lakóegység itt is legalább 10-12 millió forint, ahogy Sopronban is. Pedig ennyiért már Budapesten is bele lehet botlani élhető lakásokba. Nyilván elsősorban a kevéssé népszerű külső pesti kerületekben. Nos, Győrben 14,7 millióért találtunk egy új építésű, könnyűszerkezetes házat, amelynek a fotók alapján még csak a látványtervei készültek el. A 90 nm-es családi ház négy szobát és egy tágas teraszt foglal magába. Nagy előnye, hogy a CSOK is igénybe vehető hozzá.

gyor_gyorsepites_haz.png

A lakások még drágábbak, ha lehet, mint a házak. Különösen, ha a fenti két ablakoshoz képest közelebb szeretnénk költözni a belvároshoz.
Nádorvárosban egy tízemeletes panel második emeletén lévő, jó állapotú másfél szobás kis lakás már közel annyiba kerül, mint az imént taglalt ház, amely közel háromszor akkora, mint ez a panel 13 millió forintért.

gyor_torok_istvan_utca.png

Aki új építésben gondolkodik annak is van választási lehetősége bőven, már ha a pénztárcája megengedi. Viszont az jó hír, hogy a győri, pontosabban a Győrhöz közeli lakóparkok a budapesti árakhoz képest már-már olcsónak mondhatók.

Például Győrújfaluban vagy Gyirmóton már kifejezetten kellemes áron juthatunk másfél szobás új építésű lakokhoz. 14 millió forint körül a fent említett két településen három szintes, kis lakásszámú épületekben juthatunk otthonhoz. A magas állami támogatásokkal együtt, annak akinek nem fő szempont a központ melletti elhelyezkedés, választhatja például ezt a gyirmóti lakóparkot.

gyor_ujepitesu_1_1szobas.png

 


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Ezzel mentheti meg a lakosság Magyarországot: kérdés, hogy megteszi-e?

Ezzel mentheti meg a lakosság Magyarországot: kérdés, hogy megteszi-e?

Mire lesz elég a lassuló reálbér-emelkedés?

Az üzemanyagár-sapka árnyékában az autósoknak kedveznek a kutak

Az üzemanyagár-sapka árnyékában az autósoknak kedveznek a kutak

3-6 forintos olcsóbbodást jelentettek be, de ha a kormány szerdai ülésén rábólint Nagy Márton javaslatára, akkor jóval nagyobb árzuhanás jöhet.

Áll a bál a Kremlben

Áll a bál a Kremlben

Ezek az elmúlt órák főbb eseményei.

© 2024 (v2.202102)