Olcsó lakhatás Győrben 15 millió alatt

Budapestet követően Győr a legsikeresebb nagyváros. Ausztria közelsége és a nagyváros mindig erős ipara, kereskedelme hatalmas vonzerőt gyakorolt nem csak a környékre, de a német ajkú befektetőkre is.

A közel 130 ezer fős megyeszékhely a Bécs-Pozsony-Budapest kiemelt gazdasági háromszög gyújtópontjában van, ami különösen erőssé teszi a város gazdaságát, megnöveli lehetőségeit. Emlékszünk rá, hogy az autópálya is a legelsők között érte el ezt a várost. A fentieknek megfelelően az ingatlanárak mondhatni az egekben vannak.

Egy valamirevaló lakóegység itt is legalább 10-12 millió forint, ahogy Sopronban is. Pedig ennyiért már Budapesten is bele lehet botlani élhető lakásokba. Nyilván elsősorban a kevéssé népszerű külső pesti kerületekben. Nos, Győrben 14,7 millióért találtunk egy új építésű, könnyűszerkezetes házat, amelynek a fotók alapján még csak a látványtervei készültek el. A 90 nm-es családi ház négy szobát és egy tágas teraszt foglal magába. Nagy előnye, hogy a CSOK is igénybe vehető hozzá.

gyor_gyorsepites_haz.png

A lakások még drágábbak, ha lehet, mint a házak. Különösen, ha a fenti két ablakoshoz képest közelebb szeretnénk költözni a belvároshoz.
Nádorvárosban egy tízemeletes panel második emeletén lévő, jó állapotú másfél szobás kis lakás már közel annyiba kerül, mint az imént taglalt ház, amely közel háromszor akkora, mint ez a panel 13 millió forintért.

gyor_torok_istvan_utca.png

Aki új építésben gondolkodik annak is van választási lehetősége bőven, már ha a pénztárcája megengedi. Viszont az jó hír, hogy a győri, pontosabban a Győrhöz közeli lakóparkok a budapesti árakhoz képest már-már olcsónak mondhatók.

Például Győrújfaluban vagy Gyirmóton már kifejezetten kellemes áron juthatunk másfél szobás új építésű lakokhoz. 14 millió forint körül a fent említett két településen három szintes, kis lakásszámú épületekben juthatunk otthonhoz. A magas állami támogatásokkal együtt, annak akinek nem fő szempont a központ melletti elhelyezkedés, választhatja például ezt a gyirmóti lakóparkot.

gyor_ujepitesu_1_1szobas.png

 


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Megint célba talált az Ukrán Biztonsági Szolgálat Oroszországban

Megint célba talált az Ukrán Biztonsági Szolgálat Oroszországban

Ez történt ma az orosz-ukrán háborúban és ahhoz kapcsolódóan.

Sóhajtottunk egy nagyot, mikor megláttuk a forintárfolyamot

Sóhajtottunk egy nagyot, mikor megláttuk a forintárfolyamot

Gyengült a forint a főbb devizákkal szemben szerdán kora estére a bankközi devizapiacon reggelhez képest.

Brüsszel elfoglalása helyett kemény üzenetet kapott Strasbourgból Orbán Viktor

Brüsszel elfoglalása helyett kemény üzenetet kapott Strasbourgból Orbán Viktor

Jókora többséggel szavazta meg az Európai Parlament utolsó ülése az újabb lesújtó állásfoglalást Magyarországról.

Nem figyelek a kampányra, megrögzött Fidesz-szavazó vagyok - megmondták a magukét a választópolgárok

Nem figyelek a kampányra, megrögzött Fidesz-szavazó vagyok - megmondták a magukét a választópolgárok

Berúgták a kampányt a pártok, gyűlnek az ajánlások, egyre durvábbakat mondanak egymásra a szemben álló felek. Hogyan bírják ezt az emberek? Kiderül a videóból.

© 2024 (v2.202102)