Hiánycikk lett az olcsó panel lakás, de mi találtunk párat

Aki jó ideje nem nézett rá a panel lakás árakra, annak érdemes egy pillantást vetnie a budapesti panel piacra. Erősen meglepődhet.

Döbbenetes dolog, hogy Budapest nem éppen népszerű kerületeiben sem nagyon lehet panel lakást kapni 13 millió forint alatt. Természetesen a hirdetési oldalak tele vannak az ennél olcsóbb ajánlatokkal, ám ezek legnagyobb része banki követelés értékesítéséről szól. Elképesztően jó árral csábítanak, de egyúttal óriási kockázatokat is hordoznak. Ez utóbbi azoknak ajánlható, akik kifejezetten otthonosan mozognak a jog világában és kellően bátrak. Mindezek felett a költözés sem sürgős számukra.

Szépen felújított panel a XV. kerületben.Több infóért kattints a képre!

Visszakanyarodva az olcsó panel lakásokhoz. Ma még a Havanna lakótelepen sem lehet 13 millió alatt gyorsan költözhető, élhető méretű kéglit vásárolni. Ez azért is van, mert mára az olcsó panel kategória kifejezetten hiánycikké vált. Itt van például a Havannánál is olcsóbb kőbányai, újhegyi lakótelepen egy közepes állapotú, 49 nm-es, erkélyes lakás, ahol az alap igényeknek egy festéssel és néhány szép függönnyel már meg tudunk felelni. Ennek az irányára 15,5 millió forint.

Nagy előnye a lakásnak, hogy közel 50 nm, a félszoba is tágas, a kis szoba előtt van az erkély és az előszobában elfér az étkező sarok. Ezzel két teljes értékű lakószobánk marad, ez egy három fős család számára is elegendő és kiadási célú vásárlásnál is előnyt jelent. A fürdő csempéi a 90-es évekből maradtak itt, de legalább nem a 80-as évek dizájnját idézik.

És most jöjjön valami más!

Nem rossz kis panel az Örs vezér térnél. Több infóért kattints a képre!

A város másik végén, Újpesten érdekes módon olcsóbban találunk egy tágas panelt. Igaz, ezt magánszemély árulja, aki talán kevéssé van tisztában a durván elszállt árakkal. Ez az alábbi, újpesti lakás csak 14 millió forint és igazi visszatartó erőt csak a fürdőszobai középkék márványos csempe jelent.

szigeti_jozsef_ujpest.png

A panel csanelben ugyanakkor továbbra is a dél-pesti végek a legolcsóbbak. Ennek meg is van a magyarázata, de jobb, ha ebbe nem megyünk bele, mert azután kapom a kommenteket, hogy de bizony, így meg úgy, milyen klassz hely Pesterzsébet, Csepel vagy Pestszentlőrinc. Ez utóbbi lokációban, mondjuk, én is jó néhány évig laktam, tehát nem kell a rizsa. Íme tehát az alábbi erzsébeti álomotthon, amely 14,5 millióért tágas, kényelmes és még a főzőfülke, vagy szebben a felső ablakos, „sötét konyha” is kellemes módon van felújítva. Egy nappalit és két félszobát, valamint műanyag nyílászárókat és központi elhelyezkedést kapunk „Erzsébet szívében”.

pesterzsebet_lakas.png

 

Ajánlott ingatlanok


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Miskolc állami kézbe adja a vízszolgáltatást és annak felelősségét

Miskolc állami kézbe adja a vízszolgáltatást és annak felelősségét

Miskolc átadja a víziközmű-közszolgáltatáshoz kapcsolódó ellátási felelősséget és vagyoni elemeket az államnak.

Most kell figyelni, hogy megkapjuk a 150 ezer forint adó-visszatérítést

Most kell figyelni, hogy megkapjuk a 150 ezer forint adó-visszatérítést

Érdemes lehet akár más megtakarítási formából is átcsoportosítani az év végén.

Jön a Kormányinfó: mutatjuk a legfontosabb bejelentéseket, percről percre!

Jön a Kormányinfó: mutatjuk a legfontosabb bejelentéseket, percről percre!

Több hetes kihagyás után tér vissza a Kormányinfó, a szokásos csapat, Gulyás Gergely és Szentkirályi Alexandra vezetésével.

Varga Mihály szerint még fehérebb lesz a gazdaság

Varga Mihály szerint még fehérebb lesz a gazdaság

Az adóhatóság sikeres, teljesítette a megújulás, szemléletváltás feladatát - mondta Varga Mihály pénzügyminiszter csütörtökön, szakmai konferencián Budapesten.

© 2023 (v2.202102)