Építkezési és berendezési ötletek hegyoldali házakhoz

Különleges megoldásokért kiáltanak azok az ingatlanok, amiket a hegyoldalakon helyeznek el. Külföldi és hazai példákat mutatunk.

Ez a sziklaoldalon lebegő ház az extrém építésű ingatlanok közé sorolható Ausztráliában. Illetve ott is. Sokan tátott szájjal nézik, hiszen minden emeletéről csodálható a lélegzetelállító kilátás. A ház teljes területén luxus a berendezés, kifejezetten érdekesek a megoldások. A különleges, több emeletes ingatlanban 4 hálószobát és további tágas helyiségeket alakítottak ki. A nagy hely lehetővé tette a belső úszómedence, a süllyesztett nappali és a rejtett szögletek kiépítését is. A már palotának nevezhető lakhelyért 667 ezer amerikai dollárban kérnek.

hegyoldali ház

Az Egyesült Államok Washington államában, Puget Soundban is kedvelik a sziklaoldalakon épített házakat. Az alábbi ingatlannál a lakás mellett medencét és teniszpályát is kiépítettek. A zöld övezettel körülvett házban két hálószoba, két fürdőszoba van kialakítva. A belső tér lehetővé tette gőzfürdő létesítését is, ez még vonzóbbá teszi az ingatlant.

tágas ház

Hasonló ház ez a Karib-tengeri Tobagoban található is, ott a hatalmas napozó szélein két medence is várja a vendégeket. A jacuzzit és a halastavat is fontos kiegészítőnek tartották. A medence mögött, a távolban az Atlanti-óceánban lehet gyönyörködni, ez még egy lapáttal rátesz a hely káprázatos panorámájára.

part

Óceánra való kilátás nem lehetséges Budapesten, de a budai hegyoldalak, és a Rózsadomb is helyet adhatnak egyedi megoldásoknak.

Istenhegyen ennek a 8+1 szobás lakásnak az előtere és belső része is különleges. A tágas terek kialakítása a sajátos ötleteket tükrözi.

Még több infóért kattints a képre!

Istenhegyi ház

Budapesten, a XII. kerületben is találtunk egy érdekességet, érdemes böngészni. Több infóért kattints a képre!

XII kerületi ház

Külföldi képek forrásai: www.mansionglobal.com

 

 


Mfor.hu legfrissebb cikkei

A mostani fogyókúrás szupertablettánál is jobbat ígér egy új gyógyszer

A mostani fogyókúrás szupertablettánál is jobbat ígér egy új gyógyszer

Olcsóbb, jobb fogyókúrás tabletták kopogtatnak.

Jön az új magyar sztrádamatrica

Jön az új magyar sztrádamatrica

A sima személyautókra 5150 forintért lehet megvenni hétfőtől az egynapos sztrádamatricát.

© 2024 (v2.202102)