Nem is rossz lehetőségek a Dunakanyar több falujában

Vannak kihagyhatatlan lehetőségek a Dunakanyar több falujában is. Ezekből szemezgettünk most.

Talán nem mindenki tudja, hogy Visegrád neve szláv eredetű, a magas vár, fellegvár szóból jön. Az is érdekes, hogy a Dunakanyar legfontosabb városa mindössze 1832 lakossal „büszkélkedhet”. A különleges fekvésű település nem is annyira a faluból, mintsem a szemközti Nagymarosról nyújt igazán szép látványt.

Nagymaroson, a Magyar utcában egy családi pékség és kávézó, a vasútállomástól mindössze 60 méterre várja vállalkozó kedvű új tulajdonosát. Valóban igen romantikus dolog ilyen exkluzív környezetben kávét főzni, vagy croissant-t sütni. A 2010-ben teljesen felújított, de az 1900-as évek elején épült központi ház valóban egy új, különleges élet ígéretét hordozza. Azért egy panel lakás áráért nem kapjuk meg ezt a gyöngyszemet, ha csak nem egy két-három szobás rózsadombi panelról van szó, hiszen az ár 56,5 millió forint.

Ezt a szép kis családi házat, amely 106 nm-es, 1+2 félszobás 50 millióért hirdetik. Az ingatlan 4300 nm-es telken fekszik és egy csodálatos, hatalmas kert veszi körül.

 

Hasonló árkategóriában Kismarosról is megcsodálhatjuk a visegrádi panorámát, ám itt nem muszáj pékséget és kávézót üzemeltetnünk. Az új építésű, exkluzív öko-, és energiatakarékos gerendaház két éve készült el. A telek dupla panorámás a Börzsönyre és a Dunára egyaránt páratlan a kilátás. A földszinten nappali-étkező-konyha és egy szoba, a tetőtérben nappali, két háló, gardrób, stb. található. A képek magukért beszélnek, akinek van közel 50 millió forintja az költözhet is ide és innen még a fővárosba ingázás sem elképzelhetetlen.

A különlegességek után nézzünk egy sokkal elérhetőbb megoldást a Dunakanyarban. Visegrád mellett, Dunabogdányban egy teljesen lelakott, de még megmenthető 100 nm-es ház keresi vállalkozó szellemű új tulajdonosát. Ez csupán 10 millió forint, bár a telek 1100 nm feletti, nem szabad elfelejteni, hogy árveréses épületről van szó, illetve a felújítás költsége még egyszer ennyit emészt fel. Az is lehet, hogy érdemesebb inkább eltolni az egészet és egy új házat felhúzni ott.

Ami a lakásválasztékot illeti, Visegrádon találtunk egy a központhoz közeli, földszinti, 48 nm-es felújított lakást. A zárt udvari kertrészen fedett kocsibeálló is található, ugyanakkor a lakás nagy terasszal (18 nm) is rendelkezik. Tulajdonosa 13,5 millió forintért hirdeti ezt az ingatlant.

 


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Orbán Viktor elmondta, mire kell összpontosítani Németországgal közösen

Orbán Viktor elmondta, mire kell összpontosítani Németországgal közösen

Egy csomagban a védelempolitika, a kereskedelem és az innováció. 

Az Aranyszarvassal méltóztatott tovább gyarapodni Mészáros Lőrinc földesúr birodalma

Az Aranyszarvassal méltóztatott tovább gyarapodni Mészáros Lőrinc földesúr birodalma

Czerván György fideszes képviselőnek is fontos lehet, hogy a felcsúti milliárdos sikeresen vigye tovább a céget.

Szaftos részletek derültek ki egy sportpanamáról

Szaftos részletek derültek ki egy sportpanamáról

Költekezés magas szinten.

© 2024 (v2.202102)