TOP5: luxusingatlanok Budán

A II. és XII. kerületben Dunát lehetne rekeszteni a busás árú luxusingatlanokkal, csak úgy röpködnek a milliók és a négyzetméterek. A két kerületet összesen, alig több mint 145 ezer ember lakja, szemben a harmad akkora Zuglóval, amit 115 ezren.

Persze ennek egyik oka, hogy Zuglóban inkább több lakásos társasházakban élnek az emberek (például panelekben), míg a II. és XII. kerület ingatlanállományában szép számmal akadnak kertes házak is. És nem feledkezhetünk meg a kacsalábon forgó palotákról sem, melyek oly hatalmasak, hogy azon sem lepődnénk meg, ha tulajdonosaik térképpel a kezükben közlekednének házaikban.

Íme a TOP5 legpazarabb luxusingatlan a II. és XII. kerületből!

Klasszikus stílusú zöldmáli villa

A sort egy 440 négyzetméteres, 4 szintes luxus villával indítjuk a Szépvölgyi út felső szakaszáról! A ház alsó szintjén beltéri uszoda található, üvegmozaikos medencével és a finn szaunával. A 7 szobás, klasszikus stílusú ingatlanban a fa burkolatok dominálnak, melyek igen hangulatossá varázsolják a belső tereket. Az ingatlan ára: 399 millió forint. Még több képért kattints a fotóra!

luxusvilla zöldmálon Finom eleganciájú családi ház Adyligeten

Az előző ingatlanhoz képest csekélyebb méretekkel rendelkező, de így is 275 négyzetméteres ház a következő a listánkon. Az 5 szobás házban helyet kapott egy konditerem, és finnszauna is. Az ingatlan ára: 259 millió forint.  Még több képért kattints a fotóra!

Adyligeti luxusingatlan

Modern luxusingatlan Pálvölgyben

Pálvölgy tetején egy belsőépítész által megálmodott, 304 m2-es, 3 szintes házra bukkantunk. Az előző ingatlanokhoz képest kevésbé domináns elem a fa, inkább a modern stílusra jellemző, szürke színek, fém és üveg kiegészítők jelennek meg a ház belső tereiben. Érdemes megnézni a panorámás luxusingatlan hirdetéséhez feltöltött többi képet is, ugyanis, rengeteg izgalmas és különleges megoldás található benne! Az ingatlan ára: 250 millió forint. Még több képért kattints a fotóra!

modern luxusingatlan

Barátságos luxusingatlan a Hegyvidékről

Luxusingatlanoknál nem annyira bevett szokás a barátságos jelzővel illetni az ingatlant, de ebben a hirdetésben egész pontosan “barátságos, meleg otthonként” lett megnevezve a ház. És egyet is kell értenünk ezzel az állítással, lehet, hogy csak a gyerekszobák látványa, vagy a kandallóban ropogó tűz teszi, akárhogy is, de bevált. Elhisszük, hogy ez a hatalmas,  430 négyzetméteres, napfényes hegyvidéki luxusingatlan egy igazi családi fészek, persze csak annak aki megteheti. Az ingatan ára 249,9 millió forint. Még több képért kattints a fotóra!

hegyvidéki luxusingatlan

Hangulatos orbánhegyi luxusingatlan

Egy igényes fenyőburkolatokkal “bélelt” 4 szobás luxusingatlannal zárjuk a sort. Wellness helyiség, társalkodó-borozó szoba is tovább növeli a ház értékét, ami amúgy sem kevés. A 305 négyzetméteres ingatlan ára 289 millió forint. Még több képért kattints a fotóra!

orbánhegyi luxusingatlan

Mfor.hu legfrissebb cikkei

Fapados a fűtése rengeteg magyarnak

Fapados a fűtése rengeteg magyarnak

Nagy riadalmat okoztak a 2022-ben elszálló nemzetközi gáz- és áramárak Magyarországon, de a népszámlálási adatok szerint a háztartások harmadában fával fűtenek.

A Duna Aszfalt hidat verhet, majdnem 300 milliárdért

A Duna Aszfalt hidat verhet, majdnem 300 milliárdért

A kormányzati portálra felkerültek a mohácsi Duna-híd megépítésére tett árajánlatok, és a Szijjártó Pétert megjachtoztató üzletember vállalkozása adta a legolcsóbbat.

Magyar Péter pártja a főváros vezetésébe tart, de kivel és hogyan?

Magyar Péter pártja a főváros vezetésébe tart, de kivel és hogyan?

Három kerületben is indulhat a Tisza Párt, és a fővárosi közgyűlésbe is szeretne képviselőt küldeni

Az EU-tagság hatalmasat segített Szlovákiának, de van, amiben mi jobban állunk

Az EU-tagság hatalmasat segített Szlovákiának, de van, amiben mi jobban állunk

Az uniós tagság számos előnnyel jár, de számszerűsítésére viszonylag ritkán vállalkoznak. Északi szomszédunk esetében a hatást igen jelentősnek találták a pozsonyi jegybank kutatói.

© 2024 (v2.202102)