Solymár király! – Csodás ingatlanok börzéje

Egészen fantasztikus házakat és lakásokat talál most az ingatlankínálatban az, aki Solymárt, a legnépesebb magyar községet veszi célba. Csend, nyugalom, gyönyörű panoráma várja azokat, akik szeretnének Budapesttől kényelmes távolságra, természetközeli helyen élni.

Magyarország legnépesebb községe jelenleg Solymár (németül Schaumar). A nagyközség kedvelt ingatlanpiaci célpont az agglomerációban. Ez részben Budapesthez való közelségének, részben szép fekvésének és az itteni nyugodt környezetnek köszönhető.

Ajánlunk néhány szép – mit szép, fantasztikus! – lakást és házat a településről. Meglepődtünk ugyanis, amikor végigböngésztük a felhozatalt. Igazán érdemes errefelé nézelődni!

Tavaly összesen 113 bűneset történt a településen, amivel az alacsony fertőzöttségű területek közé iratkozott fel a falucska. Ami az ingatlanárakat illeti, azok 2016-ban 308 ezer forint körül alakultak átlagosan négyzetméterenként, hasonlóan a szomszédos Pilisvörösvárhoz vagy Nagykovácsihoz. Összehasonlításképpen: a budapesti II. kerületben ennek csaknem több mint kétszeresét, 613 ezer forintot szerettek volna kapni az ingatlaneladók tavalyelőtt.

Ez a 4 + 1 félszobás kényelmes, két szintes 180 négyzetméteres családi házat 47,5 millió forintért hirdetik. A telek 720 négyzetméter, a tetőtér ráépítése 2009-ben történt.

Kattints a képre még több fotóért!

A földszinten tágas nappali konyhával, fürdőszoba és hálók, megnyugtató panoráma.

Kattints a képre még több fotóért!

Budapest és Solymár határán eladó ez az igényesen felújított 76 négyzetméter alapterületű lakás egy két lakásos családi ház alsó szintjén. Saját szeparált kertrésszel rendelkezik, autó beállási lehetőség az udvarban. A kert parkosított, közlekedés kiváló, az irányár pedig 32,5 millió forint.

 Kattints a képre még több fotóért!

Csodás vétel.

Csakúgy, mint ez a 112 négyzetméteres, 41,9 millióért eladó Templom téri 4 szobás, kertkapcsolatos lakás. Beosztása ésszerű és praktikus, ragyogóan világos otthon.

 Kattints a képre még több fotóért!

Gyönyörű a kert, és mindössze 5 percnyire található egy buszmegálló azoknak, akik nem autóval közelítenék meg a közeli boltokat, iskolát, orvosi rendelőt vagy éppen a fővárosi munkahelyüket.

Szintén a Templom téren, de már eggyel nagyobb méretkategóriában álldigál az eladó sorba került ingatlanok között ez a 181 négyzetméter alapterületű kétszintes ház. Öt szoba, 66,9 millió forint, szépen gondozott, 705 négyzetméteres díszkert, gépkocsibeálló.

 Kattints a képre még több fotóért!

A nappali teraszkapcsolatos, az emeleti három hálószoba pedig erkélyes. Mindenhonnan csodálatos a panoráma. A fűtés sokrétű: gázcirkó, a hidegburkolatos helyeken padlófűtés, de kandalló is rendelkezésre áll.


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Mégis ráhúzta Moszkva a terrortámadást Ukrajnára

Mégis ráhúzta Moszkva a terrortámadást Ukrajnára

Ez történt ma az orosz-ukrán háborúban és ahhoz kapcsolódóan.

Megint javított a forint, lehet szaladni a váltókhoz

Megint javított a forint, lehet szaladni a váltókhoz

Erősödött a héten a forint, ami jó hír. De pezsgőt azért ne bontson!

Produkciós irodájuk is van már Mészáros Lőrincéknek

Produkciós irodájuk is van már Mészáros Lőrincéknek

Már csak az a kérdés, hogy mi lesz a produkció. Mészáros Lőrinc a feleségének is konkurenciát alapított.

Eltűnt a Forbes-listáról Varga Judit és Novák Katalin

Eltűnt a Forbes-listáról Varga Judit és Novák Katalin

Lekerült a Forbes magazin legbefolyásosabb magyar nők listájáról közélet kategóriában Varga Judit és Novák Katalin.

© 2024 (v2.202102)