Menő, kertes házak a láthatáron!

Hol is lehetne jobban kikapcsolódni egy nehéz munkanap után, mint a kertben. Mindegy, hogy halastó, medence vagy kis házikó van az udvarban, a szórakozás és kikapcsolódás garantált!

Nézzünk néhány trendi Budapesti házat! Az álomszép kilátás mellett nemcsak az ingatlan berendezésére, hanem az udvar és kert kialakítására is időt fektettek. A hangulatos, kertvárosi békásmegyeri ház díszítése a kertet is célba vette, amit halastóval és virágokkal dobtak fel. A ház más szeglete a képre kattintva tekinthető meg!

kertes ház

A budai Pálvölgyben a kert is több szép otthon sorakozik. Mi most ez alábbi, hatszobásat választottuk, ennek a belseje is elég jó stílussal készült és kellemes a kertben sétálgatni. Bővebb infóért kattints a képre!

A Csillaghegyen található családi ház  zugában egy növényzettel benőtt borospincét is láthatunk. Az ingatlan hatalmas és különálló kertje mellett a villa teraszai is jól kihasználhatók, méghozzá lépcsőzés nélkül. További fotókért kattints a képre!

kertes ház

A medencés kertek sem elhanyagolhatóak. Két  példát mutatunk, az első egy masszív darab a Svábhegyről:

Még több képet láthatsz és hasznos infóhoz juthatsz, ha a képre kattintasz.

Ennek a rákospalotai luxus ház fűthető úszómedencéje teljes gépezettel és tusolóval van kiegészítve. Egyedi ülő- és fekvőgarnitúra található a teraszon, ahol árnyékoló védhet meg a naptól. A képre kattintva még több fotót mutatunk!

medencés ház

A gyerekek kívánságai is teljesíthetők! De hogyan is? Mutatjuk.

A XXI. kerületi családi ház a gyermekek szórakozását is megengedi. A trambulin, az óriási gyerekház és a kis játszótér mind boldog pillanatokat okozhatnak a gyerekeknek. Mutatunk néhány képet a népszerű megoldásokról.

játszótér

Tárnokon is találtunk egy szép darabot.  Jó kis medencéje is van a terasz mellett. Több infóért kattints a képre!

Ötletek és házak mindig vannak, lehet válogatni!

 

 

 

 

 


© 2021 (v2.202102)