Vadászházat is lőhetünk a Pilisben

A vadászat soha nem tartozott az olcsóbb hobbik közé. Különösen manapság nem az, és közel sem csak a fegyverek és a lőszerek vagy egy vadászvizsga, illetve egy engedély árára gondolunk.

Az igazi vadász szeretne egy szép vadászházat is. Jelentem, találtunk egyet Pilisszentlászlón. Ez az újszerű, 180 nm-es, hangulatos ház kívül-belül esztétikus, ám mivel a nagyon népszerű Szentendrei térség vonzáskörzetében van, így ára is közel 64 millió forint.
Az eladó szerint Pilisszentlászló a vadászati kultúra egyik legfontosabb régiója. Szentendre 10 percre van autóval, ahogyan Visegrád sincs sokkal messzebb.

A környéken maradva, egy szép házat találunk Csobánkán is. Jóval alacsonyabb áron ez a szépen felújított, de a klasszikus paraszti kultúrát idéző, ilyen elrendezésű igen tágas, verandás és borozó helyiséggel kiegészített ház, 39,9 millió forintért kelleti magát.
Vadászoknak jó hír, hogy innen sincsenek messze a legendás pilisi erdők.

Aki a környéken, dunai panorámára vágyik, de lehetőségei jóval szerényebbek, annak érdemes az egykori zártkerti ingatlanok közt keresgélnie. Mi most Dömösön „vadásztunk”. 10,5 millióért gyakorlatilag egy telket kapunk a Cukorhegyen. A Dunára panorámás ingatlanon van egy 25 nm-es kis ház és egy 50 nm-es szerkezetkész ház is, sőt hét éve egy kétszintes ház építésére adtak még engedélyt.

 

Ajánlott ingatlanok


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Ha panel, akkor hamar megy

Ha panel, akkor hamar megy

Három hónapon belül gazdára találnak a panellakások.

Váltanak a gyorséttermek, jönnek az egyenadagok

Váltanak a gyorséttermek, jönnek az egyenadagok

Mérnöki pontossággal fognak készülni a gyorséttermi ételek.

A mostani fogyókúrás szupertablettánál is jobbat ígér egy új gyógyszer

A mostani fogyókúrás szupertablettánál is jobbat ígér egy új gyógyszer

Olcsóbb, jobb fogyókúrás tabletták kopogtatnak.

© 2024 (v2.202102)