Az elmúlt hét legszebb ingatlanjai

Az Otthontérkép heti sorozatában összegyűjtöttük a hét legszebb és legjobb eladó otthonait. A válogatás alapját a képek minősége, a lakások egyedi hangulata és a megosztott információk pontossága adta. A gyűjteménybe tehát azoknak van esélye bekerülni, akik igazán szép fotókkal és hasznos leírással töltik fel eladó ingatlanjukat.

Íme, az elmúlt hét legjobb eladó otthonai!

Csodásan felújított lakás az Ó utcában

Budapest belvárosában találjuk ezt a 71 m2-es, 3 szobás magasföldszinti lakást. Az ingatlan teljes körű gépészeti, villamos és esztétikai átalakításon esett át, mely során minden nyílászáró cserélődött. Az eredmény magáért beszél, ízléses és világos lakásba költözhet majd a jövőbeli lakók. Az ingatlan hirdetési ára 57,99 millió forint.

Hangulatos lakás a II. kerületben

Napfényes, egyedi hangulatú 68 m2-es, 2. emeleti 2 szobás lakás eladó a II. kerületben, a Török utcában,  sétatávolsára a Margit-szigettől. A hirdetés szövege alapján az ingatlant 5 éve újították fel egy designer bevonásával. A lakás 44,9 millió forintba kerül, amibe beletartoznak a berendezések java része is.

design lakás

Újszerű lakás a Liszt Ferenc tér szomszédságában

VI. kerületben, a Liszt Ferenc tér mellett egy  liftes ház 2. emeletén találjuk a ezt a felújított lakást. Az 55 m2-es, nappali + 1 hálószobás, duplakomfortos lakásnak az ablakai Zeneakadémiára néznek. Az ingatlan nem olcsó, közel 1 millió forintos négyzetméteráron hirdetik, igaz ez nem ritka ezen a környéken.

újszerű lakás

Mesébe illő luxus a Belgrád rakpartnál

Az V. kerületben a Gellért-heggyel szemben, a Belgrád rakparton eladó egy újjá várazsolt, ötödik emeleti, 148 m2-es luxusingatlan. A lakásról kár többet írni, hiszen a képek magukért beszélnek, érdemes megtekinteni az összes fotót.

luxus lakás

3 szintes lakás Csatárkán

A II. kerületben egy természetvédelni terület szélén kínálják eladásra ezt a panorámás, 125 m2-es, hatalmas nappalival és 3 külön szobával rendelkező, belső 3 szintes lakást. Az ingatlan kerek 100 millióba kerül, ami 800 ezer Ft-os négyzetméterárat jelent.

családi ház

 

 


Mfor.hu legfrissebb cikkei

"Bolsonarót nem lehetett egy HM-luxusgéppel Budapestre menekíteni"

"Bolsonarót nem lehetett egy HM-luxusgéppel Budapestre menekíteni"

Erről Káncz Csaba beszélt az ATV Start című műsorában a Bolsonaro-üggyel kapcsolatban.

A sokk után: így néz ki a magyar fordulat

A sokk után: így néz ki a magyar fordulat

Kérdés, hogy mire költik majd a háztartások a többletet. 

Egy évvel ezelőtti videón árulta el magát Varga Judit és Gulyás Gergely Rogán Antallal kapcsolatban?

Egy évvel ezelőtti videón árulta el magát Varga Judit és Gulyás Gergely Rogán Antallal kapcsolatban?

A miniszter úgy beszélt a Völner-Schadl-ügyről, hogy két oldalán Varga Judit és Gulyás Gergely, azaz Magyar Péter akkori felesége és egyik közeli barátja ült.

Újabb országban vetette meg a lábát Szijjártó Péter

Újabb országban vetette meg a lábát Szijjártó Péter

1990 óta feléjük se néztünk, most rögtön külképviselet is nyílik az afrikai országban.

© 2024 (v2.202102)