Gyerekszoba ötletek fiúknak!

Ha a gyerek rajong a szuperhősökért, autókért vagy akár a sport világa mozgatja meg, tudunk mutatni pár szuper ötletet, amikkel feldobhatja a gyerek kis otthonát.

A rendetlen szobákban heverő apró kis kocsik, fakockák, kiterített versenypályák, mind olyan kellemetlen látványnak számítanak, amiket nem tolerálnak a szülők, de szerencsére hamar el lehet tüntetni egy kis ötletességgel. A dobozos, vagy kihúzható fiókos ágy  megoldások helytakarékosak és szemetgyönyörködtetőek bizonyulnak. Mutatjuk ezeket képekben!

Az alábbi budapesti lakásban inkább a dobozos megoldást választották. A gyereket ezek által talán jobban rá lehet venni a rend megtartására. Olcsó ötletek, de mégis hatékonyak. További képekért kattints a fotóra.

gyermekszoba

Ha a kisfiú sportos és otthon is mozogna egy kicsit, akkor erre is van egy szuper ötlet. Ezt  a következő, csendes környezetben levő budai ház lakója meg is valósította a sportszerető gyerekének. A hangulatos ház további helyiségeiről képet a képre kattintva tekinthetsz meg!

sportos szoba

Soproni 4 szobás lakás gyerekszobája berendezésekor is hasonló ötleteket használtak fel. A szobában fiús színek dominálnak és a takaró is a gyerek sport iránti szeretetét tükrözi.  A családi ház csendes környezeti lakóparkban található, további képeket az ingatlanról a fotóra kattintva lehet látni.

Soproni lakás gyerekszoba

A skateboard is egy jó dísz lehet egy gyerekszobában, polcként vagy akár fényforrásként is fel lehet használni. Nem kell túlgondolni, egyszerű és nagyszerű megoldást kell találni. Mutatjuk a gördeszkást!

skateboard polc

Egyedi emlék és fotó kiállítás egy változatosabb formában. Véleményem szerint ez nagyon jó ötlet, hiszen az én kis korombeli játékaim egy része a pincében van. De milyen jó elképzelések születhetnek ha felhasználom őket. Nemcsak a szép pillanatokra emlékszem majd, hanem az új élményeknek is a részévé válhat.

képráma

Ötletek mindig vannak, csak alkalmazni kell őket! Játékos álmodozást!

 

 

 

 


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Visszatér Gulyás Gergely a kormányinfókra, nyáron már focizna

Visszatér Gulyás Gergely a kormányinfókra, nyáron már focizna

Február végén a gerincklinikán egy gerincműtéten esett át, utána újra kellett tanulnia járni.

Ilyen is van: kikosarazta a Fideszt Orbán Viktor egykori minisztere

Ilyen is van: kikosarazta a Fideszt Orbán Viktor egykori minisztere

Nem akar alkotmánybíró lenni Trócsányi László.

"Bolsonarót nem lehetett egy HM-luxusgéppel Budapestre menekíteni"

"Bolsonarót nem lehetett egy HM-luxusgéppel Budapestre menekíteni"

Erről Káncz Csaba beszélt az ATV Start című műsorában a Bolsonaro-üggyel kapcsolatban.

A sokk után: így néz ki a magyar fordulat

A sokk után: így néz ki a magyar fordulat

Kérdés, hogy mire költik majd a háztartások a többletet. 

© 2024 (v2.202102)