Hosszú idő után új, jelentős beruházással gazdagodott Hévíz

Magyar befektetők beruházásában és magyar cégek kivitelezésében elkészült a Lotus Residence nevű lakópark Hévízen, közel a Tófürdőhöz. A kertkapcsolatos lakásokat is tartalmazó ingatlan komplexum a budapestinél is jobb ár-érték arányú befektetést kínál. A beruházó újabb lakóparkokat készít elő.

Az új fejlesztésekre készülő Hévízen az elmúlt pár évben csupán egyetlen, jelentősebb új ingatlant, egy négycsillagos szállodát adtak át. Időközben viszont jelentősen nőtt a kereslet az új építésű ingatlanok iránt, s ezt nem tudta kiszolgálni a kínálat. Ezért fontos fejlemény, hogy a magyar tulajdonú Abbázia Group – magyar alvállalkozók bevonásával – a közelmúltban befejezte a Lotus Residence komplexum kialakítását, beleértve az utakat, a parkosítást is.

Az értékesítés nem tervasztalról zajlik, mint a legtöbb lakásberuházásnál, hanem a maga valójában lehet megtapasztalni a kínálatot és válogatni a különféle méretű és egységesen felső kategóriás anyagokból épített lakásokból. Az igényesen kialakított otthonok saját célra és bérbeadásra is megvásárolhatók.

A város főutcájához nagyon közel, a Termáltótól 10 perces sétára, egy csendes zsákutcában található lakópark elhelyezkedése ideális, hiszen a fürdőn kívül számtalan bolt, étterem és kávézó is gyalogtávolságra van. A Lotus Residence 9 épületében összesen 54 db lakóegység van, mindegyik épületben lift működik. Minden lakásban márványt és valódi fa parkettát használtak, energiatakarékos hűtő-fűtő berendezéseket, nyílászárókat építettek be, a vevőt gépesített konyha is várja. A lakásokhoz önálló, ingyenes parkoló tartozik. Az épületek között az átlagnál nagyobb közös tereket alakítottak ki, sok zöld felülettel.

“A kikapcsolódni vágyó családosok és a tartósan ott lakni szándékozó idősebbeknek is jó választás itt lakást vásárolni. Minthogy már teljesen kiépült az infrastruktúra, szinte csak a bőröndöt kell hozni.” – mondta Mayer Róbert értékesítési vezető, aki több sikeres budapesti lakásberuházással a háta mögött úgy látja: a fővárosi feltételekhez képest sokkal jobb ár-érték arányú és potenciállal rendelkező, kiváló befektetési megoldást nyújtó lakóparkról van szó.

Teljesen elkészültek a lakások és a parkosítás is befejeződött, így még könnyebb válogatni az ingatlanok között

„Hévízen nem három hónapos a szezon, mint a balatoni településeken, hanem egész évben nagy a forgalom, A növekvő számú, kitűnő ellátást kereső külföldi vendég mellett egyre több a minőségi elhelyezésre vágyó hazai család és pár, akik szívesen vesznek ki ilyen kiemelten jó színvonalú ingatlanokat és hajlandók kifizetni a nem is túl magas bérleti díjakat.

Tapasztaltunk szerint az itteni lakóegységeket könnyedén ki lehet adni átlagosan havi 700-1000 euróért, ebben a beruházó is segít. S mivel a bekerülési ár alacsonyabb, mint Budapesten vagy Siófokon, a befektető kiváló megtérülést érhet el, s közben az ingatlan értéke folyamatosan növekszik. A befektetőnek gyakorlatilag nincs gondja a bérbeadással és az üzemeltetéssel, ezeket a munkákat nagy tapasztalatú, professzionális cég végzi, méltányos árért.” – fűzte hozzá a képviselő.

Az ingatlanhírek között korábban nem szerepelt Lotus Residence építtetője a magyar Abbázia Group. A cég 5 magyar és 1 olasz szálloda, valamint németországi ingatlanok építtetője és üzemeltetője. A vállalat 25 éve működik és folyamatosan növekszik. A szállodacsoport építési tevékenységét nagyban befolyásolták az egyes hotelek sajátosságai. Kínálatában szerepel családbarát üdülőfalu, őrségi lovasszálloda, hévízi gyógyhotel, tengerparti szálloda, budapesti konferenciaszálloda és családi apartmanok Siófokon. A Lotus Residence a cég által tervezett lakóberuházások közül az első. A piac pozitív visszajelzése alapján a társaság újabb lakóparkokat készít elő, mert pár hónap alatt a lakások harmada elkelt.


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Milliárdokat mozgatott meg a kormány az éj leple alatt

Milliárdokat mozgatott meg a kormány az éj leple alatt

A 2027-es vizes világbajnokság magyarországi megrendezése a cél.

Átrendezte a bírói kart Sulyok Tamás

Átrendezte a bírói kart Sulyok Tamás

A köztársasági elnök egy személyt felmentett, többet viszont kinevezett, illetve meghosszabbította a megbízatásukat.

Tízezreket vihet el a hétvégi családi strandolás

Tízezreket vihet el a hétvégi családi strandolás

Régen a strandolás egész napos filléres népi szórakozás volt, de ma nagyon nem az.

Gigantikus katonai segélyt nyújtanak a britek Ukrajnának 

Gigantikus katonai segélyt nyújtanak a britek Ukrajnának 

Mi történt az orosz-ukrán háború 790. napján? Keddi összefoglalónk. 

© 2024 (v2.202102)