Gyönyörű modern és ódon villák Budapestről

Legyen ódon vagy modern, villában lakni életérzés. 100 millió alatt nemigen találni ilyen eladó ingatlanokat Budapesten, de valamivel felette már csodás paloták kelletik megukat. Hercegek és hercegnők, ide!

Fantasztikus teraszok, szobák sokasága, luxuskörülmények, tágas kinti és benti terek jellemzik a villakínálatot Budapesten. Bár 100 millió forint alatt nemigen találni ebben a kategóriában eladó ingatlan, valamivel efölött már gyönyörű otthonokra tehet szert az, akinek elég vastag a pénztárcája.

Nézzük, mit találtunk villa és palota címszóval!

A XXI. kerületben kiváló állapotú, patinás villaház eladó. Hat és fél szobát 245 négyzetméteren 109,9 millió forintért hirdetik.

Többgenerációsként is lakható, de alkalmas exkluzív irodának is csendes, kertvárosi környezetben. A két lakószinten 6 szoba, 3 fürdőszoba, teraszkapcsolatos világos konyha, teakonyha is található. A villa gépészeti felszereltsége a legmagasabb igényeknek is megfelel.

Kattints a képre még több fotóért!

Az ősfás és parkosított 650 négyzetméteres telek két utcáról nyílik és automata öntözőrendszerrel felszerelt. Távfelügyeletre bekötött riasztó rendszer, padlófűtés, klíma, kandalló kémény, sarokkád, automata kapuk és még sok értékes, praktikus dolog sorakozik az extrák listáján.

Kattints a képre még több fotóért!

Szintén a XVI. kerületben található ez a 331 négyzetméteres, újszerű, igényes kialakítású 2007-ben épült modern villa.

Kattints a képre még több fotóért!

3 +6 félszoba, 2 szárnyra osztva, külön bejáratokkal, aminek köszönhetően a ház vállalkozás céljára is tökéletes lehet. 104,5 millió forintért hirdetik.

Kertkapcsolatos, kandallós nappali, a félemeleten pihenőtér, rekreációs terem nagy méretű jacuzzival, napozóterasszal, motoros redőnnyel felszerelt ablakok, riasztórendszer, klíma mindenhol, valamint fúrt kút a kertben.

Kattints a képre még több fotóért!

Bölcsőde, óvoda, iskola, boltok a közelben, nyugodt és csendes, ugyanakkor kiváló tömegközlekedéssel megáldott környék.

A XVI. kerületben 150 millió forintos irányáron szabadulnának ettől a szuper 4 szobás, 225 négyzetméter alapterületű, minimál stílusú, ugyanakkor kiváló állapotban lévő, rendkívül magas minőségű anyagokból épült okosháztól. 200 négyzetméteres erkély, játszótér, gardróbszoba is fokozza a kényelmet, ha az emeleti 100 négyzetméteres tetőterasz nem lenne elég valakinek.

 

Kattints a képre még több fotóért!

Igazi smart home telefonról applikáció segítségével nyitható nagykapuval és garázzsal, riasztórendszerrel, automata locsolórendszerrel.


© 2021 (v150.202005)