Szuper állapotú panelek Zuglóban 

Egyre több szuper állapotú panel kerül a piacra. Zugló továbbra is az egyik legnépszerűbb kerület ebből a szempontból. Három igényesen és ízlésesen felújított lakást mutatunk ezen a kiváló infrastruktúrával megáldott környéken.

Zugló, azaz a XIV. kerület továbbra is az egyik legnépszerűbb a panellakást keresők körében. Nem csak a kiváló közlekedés, hanem a sok zöld terület, kutyafuttató, a néhány perces távolságban található kiváló infrastruktúra (boltok, bevásárlóközpontok, gyógyszertár, bankok) is vonzzák a fővárosnak erre a részére a lakókat.

Bár a négyzetméterárak errefelé is igencsak megugrottak, egy szépen felújított 46, 56 négyzetméteres lakás kiváló megoldás lehet hosszú távon is a pároknak, családoknak – különösen, ha az ingatlan panelprogramos házban találhaó. Zuglótól autóval és tömegközlekedéssel is ideális távolságra van a belváros, de a külső kerületek (XVI., XIII.) nagy része is.

Kerestünk néhány olyan eladó panelt, ahová gyakorlatilag egy tisztasági festés után azonnal be lehet költözni.

A Rákosfalva parkban kínálják ezt az 55 négyzetméteres 3. emeleti 1 + félszobás lakást 22,5 millió forintért. A szobák laminált parkettával, míg a többi helyiség járólappal burkolt.

Kattints a képre még több fotóért!

A jobb helykihasználás érdekében a 3 és 4 négyzetméteres loggiákat beépítették. A 15 emeletes tömb lépcsőháza rendezett, tiszta, a lakóközösség jó, és gyakorlatilag minden szolgáltatás – boltok, gyógyszertár, bankok, orvosi rendelő, óvoda, iskola -, amire a napi ügyintézéshez szükség lehet néhány perces távolságra található.

Kattints a képre még több fotóért!

Gyakorlatilag ugyanennyiért – 22,49 millió forintért – eladó ez az 56 négyzetméteres 2 szobás panel is a Füredi lakótelepen. Első emeleti, napfényes lakás egy kifizetett panelprogramos házban. A szobák parkettázása, konyhabútor cseréje, fürdőszoba felújítása megtörtént, a panelprogramnak köszönhetően pedig új a külső szigetelés, az ablakok és a radiátorok is.

Kattints a képre még több fotóért!

A ház anyagi helyzete rendezett, tartalékokkal rendelkezik, a lépcsőház tiszta, kulturált és kamerával védett. Az Örs vezér tér még gyalog is maximum 10 perc. A közelben patakpart, parkok, óvoda, iskola, orvosi rendelő és számos bolt.

Kattints a képre még több fotóért!

20,9 millió forintért árulják ezt a 46 négyzetméteres, szintén szuper állapotú lakást Alsórákoson. 9. emelet, gardróbszoba, új radiátorok, nem fizetős övezet, ami a parkolás kérdését is megoldja.

Kattints a képre még több fotóért!

A nagyszoba falán átadó ablakot nyitottak, ami amerikai konyhás jelleget ad a nappalinak, de a lakás minden más részét is ízlésesen és igényesen felújították. Újak az ajtók és az ablakok is.

 


© 2021 (v150.202005)