Vannak Airbnb-re szabott szuper lakások is

Az Airbnb nagyon menő befektetés Budapesten. A főváros népszerű kerületei az Airbnb lakásokról is ismertek, a közelükben van a legtöbb szórakozóhely, bisztró, étterem és üzlet. De hogyan kell ilyen lakássá alakítani egy átlagos otthont? Itt vannak a tippek!

A nyüzsgő belváros mindig híres volt a kecsegtető ingatlanpiacáról. Kisebb vagy nagyobb lakások is egyaránt megfelelnek ennek a célnak.

Ez az alábbi, Király utcához közeli lakás rövidtávú kiadásra alkalmas. A fényes és tágas ingatlan helyszíne miatt kedvező lehet a turisták számára. A felújított hangulatos, 2 szobás lakás azonnal birtokba vehető és beköltözhető.  További képekért kattints a fotóra!

VII. kerületi ingatlan

Tipikus Airbnb berendezésű lakást találtunk a VII. kerületben. A központi fekvése miatt kiváló a tömegközlekedés és a látnivalók is a közelben vannak. Nem kell hozni bútort és gépesített a konyha. Az ingatlan közelében van a Pázmány  jogi kara és a Közgáz, meg a Műszaki Egyetem is, 2 vagy 3 villamosmegállónyira. További képekért kattints a fotóra!

A Klauzál téren szintén érdemes nézelődni. Airbnb kiadásra alkalmas ez a most következő otthon is, ez is teljesen bútorozott és gépesített, sőt csalogató erkélye is van. Árát viszont kissé megdobja, hogy kiváló a tömegközlekedés és a központi helyek is közel vannak. További képekért kattints a fotóra!

Erzsébetvárosi lakás

Krisztinavárosban ez az alábbi, új építésű lakás a berendezés, a tájolás és a belváros közelsége miatt ideális befektetés lehet, hiszen az Airbnb lakásoknak legtöbbször ezek az előnyei. További képekért kattints a fotóra!

Krisztina városi lakás

Tekints körül a piacon és vágj bele egy újabb kihívásba! Például itt nézegess!

 

 

 

 


© 2021 (v2.202102)