Ezért érdemes böngészni a Rákóczi tér környéki lakáskínálatot

Gyakorlatilag egy perc alatt találtunk 3 kiváló állapotú 85 négyzetméter körüli lakást a metróépítés után új életre kelt VIII. kerületi Rákóczi téren. Az egykor kétes hírű környék ma már a város egyik igazán vonzó része.

A 4-es metró Rákóczi téri állomása és a lejárat körüli tér új korszakot nyitott a VIII. kerületi, egykor kétes hírű környék életében. A közlekedés immár nem csak a 4-es 6-os villamosnak köszönhetően kiváló és egyre több kellemes étterem, söröző, borozó nyílik a tér közelében. Kőhajításnyira a Blaha, a metró pedig Kelenföldtől a Keletiig könnyen és gyorsan elérhetővé tette a város minden részét az itt lakók számára.

Egyre jobb szolgáltatások a Rákóczi térnél

Kapásból találtunk 3 kiváló állapotú lakást pár percre a tértől 32 és 40 millió forint közötti áron.  Mind 80 négyzetméter feletti alapterülettel bír, és a beköltözők igényeitől függően akár egy tisztasági festés után birtokba vehető. Nézzük a pontos paramétereket!

Ez a 85 (a valóságban 90) négyzetméteres, 2. emeleti 2 és félszobás téglaépítésű ingatlan például 34,5 millió forintba kerül. 3 szoba, étkezős nappali, utcára (parkra) néző ablakok.

Kattints a képre még több fotóért!

A ház jó állapotú, a lakás pedig felújított, cirkófűtéses, van riasztó, légkondi és modern konyhabútor is.

Kattints a képre még több fotóért!

Befektetésként, rövid vagy hosszútávú kiadásra is kiváló választás lehet.

86 négyzetméteres, 4 szobás, magasföldszinti társát a Csarnoknegyedben 32,9 millió forintért hirdetik. A körút csupán néhány percnyi sétára található, a ház lakóközössége pedig jó, és lift is van.

Kattints a képre még több fotóért!

Az eredeti külső és belső nyílászárók a régi polgári lakások autentikus hangulatát őrzik. Három szoba tágas, világos, csendes utcára, játszótérre néző, nyugati fekvésű, azaz a Nap délután süt be, ennek ellenére a lakás a legmelegebb nyári napokon is hűvös marad. Rendkívül jó a környékbeli közlekedés és a lakás beosztása is. Valamennyi helyiségnek van ablaka, és minden szoba külön nyílik.

Egyenesen a Rákóczi téri parkra néz ez a 84 négyzetméteres, 2 szobás eladó lakás. Irányára 39,9 millió forint. Liftes házban található, és azonnal birtokba vehető. Szobái hatalmasak és világosak, , a konyha is jókora: 20 négyzetméteres.

Kattints a képre még több fotóért!

Mivel 4,4 méter a belmagasság, akár galériázható is az ingatlan vagy két külön lakássá alakítható. Költözni vágyóknak, de befektetést keresőknek is ideális.

Mfor.hu legfrissebb cikkei

Csapást mérhetnek a TikTokra

Csapást mérhetnek a TikTokra

Olyan függőséget okozhat az alkalmazás, mint a cigaretta.

Penny vs. Lidl vs. Aldi: szintet lép a budapesti verseny

Penny vs. Lidl vs. Aldi: szintet lép a budapesti verseny

Új üzletet nyitott a Penny a Nyugatinál.

Véget ért a razziasorozat: milliós bírságok, lefoglalt élelmiszerek és korlátozások

Véget ért a razziasorozat: milliós bírságok, lefoglalt élelmiszerek és korlátozások

Több mint kétezer ellenőrzés történt.

© 2024 (v2.202102)