Az elmúlt hét legszebb ingatlanjai

Az Otthontérkép heti sorozatában összegyűjtöttük a hét legszebb és legjobb eladó otthonait. A válogatás alapját a képek minősége, a lakások egyedi hangulata és a megosztott információk pontossága adta. A gyűjteménybe tehát azoknak van esélye bekerülni, akik igazán szép fotókkal és hasznos leírással töltik fel eladó ingatlanjukat.

Íme, az elmúlt hét legjobb eladó otthonai!

Világos és tágas lakás a Petőfi Sándor utcában

2+1 szobás lakást hirdet a tulajdonosa az V. kerület frekventált részén a Petőfi Sándor és Párizsi utca sarkán. A 67 m2-es lakás egy liftes ház 4. emeletén található. Az ingatlan teljes körű felújításon esett át, sőt a berendezés is külön megvásárolható, így az új lakóknak csak a bőröndjeiket kell magukkal hoznia.

lakás Budapest belvárosában

Nagypolgári lakás Erzsébetvárosban

A VII. kerületben, a Rákóczi úton bukkantunk erre a 106 m2-es, 4 szobás ingatlanra. A lakást 2017-ben újították fel, a munkálatok során arra törekedtek, hogy az ingatlan megőrizze a régi nagypolgári stílusát. Az ingatlant modern bútorokkal dobták fel, így A lakásnak egészen egyedi, eklektikus kisugárzása lett.

eklektikus lakás budapest

Angyalföldi modern garzon

A XIII. kerületben a  Lehel- és Lőportár utca sarkán kínálja a tulajdonosa eladásra ezt a 36 m2-es garzont. A lakást közelmúltban újították fel minőségi anyagok felhasználásával. Az ingatlan a lokációjából adódóan befektetésként is ideális.

modern lakás

Galériás lakás a Szent István körúton

Századfordulón épült házban eladó egy 60 m2-es, másfél szobás felújított lakás a XIII. kerületben, a Szent István körúton. A lakáshoz tartozik egy szépen megépített 6 m2-es galéria is, ami hálófülkeként is funkcionálhat.

Felújított Békásmegyeri panel

Egy kedves kis otthonra bukkantunk Békásmegyeren. Az 52 m2-es, 2 szobás ingatlan egy panelprogramos épület 13. emeletén található. A lakáshoz erkély is tartozik, ahonnan kiváló kilátás nyílik a városra. Az otthonosan berendezett lakást 21,4 millió forintért hirdeti a tulajdonosa.

felújított panel

Mfor.hu legfrissebb cikkei

Egy évig még biztosan korlátozás nélkül jöhetnek az ukrán termékek az unióba

Egy évig még biztosan korlátozás nélkül jöhetnek az ukrán termékek az unióba

Az Európai Parlament jóváhagyta ennek meghosszabbítását.

Újabb fizetős parkolási zónák jönnek Budapesten

Újabb fizetős parkolási zónák jönnek Budapesten

Újbudán a Sashegyen, Zuglóban pedig az Örs vezér terénél kell fizetni. 

Lánchíd felújítása: vizsgálat indult vesztegetés miatt

Lánchíd felújítása: vizsgálat indult vesztegetés miatt

Nyomozást rendelt el a Nemzeti Nyomozó Iroda.

Brutálisan megdrágultak a balatoni szállások

Brutálisan megdrágultak a balatoni szállások

Akad olyan település, ahol 30 százalékos áremelkedés történt. 

© 2024 (v2.202102)