Csodálatos vízparti házak családoknak!

Balatoni látványára ébrednél? Mi lehetne ennél szebb? Szétnéztünk a Balaton környékén és találtunk néhány olyan luxus ingatlant, amik kedvezők lehetnek a vízszerető és többgyerekes családok számára. Mutatjuk!

A panorámás erkélyek, vízbe nyúló stégek és szimpatikus udvarok mind kecsegtető elemek lehetnek. A ház belső részeinek kialakításakor pedig fontos az elegancia meg a légies és világos terek kiépítése is. Szétnéztünk a Balaton környékén és találtunk néhány olyan luxus házat, amik kedvezők lehetnek a vízszerető és többgyerekes családok számára. Az alábbi ingatlanok befektetésnek sem rosszak ebben a térségben.

Hirdetés

Az alábbi képen található két emeletes házhoz nádmentes vízpart tartozik.  Az újszerű családi ház nappali helyiségéből kertkapcsolatos terasz is nyílik, ami egy kellemes nyári reggelizés tökéletes helyszíne lehet.

További képekért kattints a fotóra!

Siófok lakás

Szántód luxus villákat is rejteget. A vadonatúj, két szintes családi villa sok extrával van felszerelve a legmodernebb igényeknek megfelelően. A csendes környezetben levő ingatlant nagy és világos terek jellemzik, amelyek fokozzák a látványosságát. A 148 nm-es villa eladási ára 279 M Ft.

További képekért kattints a fotóra!

családi villa

A fantasztikus külső helyiségek mellett a belső terek is kiváló ízlést mutatnak. Jó kis befektetés lehet ez a 12 szobás ingatlan Balatonudvariban. Még szauna és jakuzzi is igénybe vehető. Az exkluzív házról még több képet a fotóra kattintva láthatsz!

családi ház

A most kiválogatott ingatlanok, családi házaknak is tökéletesek, de egy befektetés kezdetét is jelenthetik. A többszobás, és kedvező fekvésű házak a Balaton környékére vágyakozó turisták kedvelt pontjává varázsolhatók. Mivel új, vagy felújított állapotban vannak, ezért sok munkát nem kellene bele fektetni.

 

 

 

 

 

 


© 2020 (v150.202005)