Csodálatos vízparti házak családoknak!

Balatoni látványára ébrednél? Mi lehetne ennél szebb? Szétnéztünk a Balaton környékén és találtunk néhány olyan luxus ingatlant, amik kedvezők lehetnek a vízszerető és többgyerekes családok számára. Mutatjuk!

A panorámás erkélyek, vízbe nyúló stégek és szimpatikus udvarok mind kecsegtető elemek lehetnek. A ház belső részeinek kialakításakor pedig fontos az elegancia meg a légies és világos terek kiépítése is. Szétnéztünk a Balaton környékén és találtunk néhány olyan luxus házat, amik kedvezők lehetnek a vízszerető és többgyerekes családok számára. Az alábbi ingatlanok befektetésnek sem rosszak ebben a térségben.

Az alábbi képen található két emeletes házhoz nádmentes vízpart tartozik.  Az újszerű családi ház nappali helyiségéből kertkapcsolatos terasz is nyílik, ami egy kellemes nyári reggelizés tökéletes helyszíne lehet.

További képekért kattints a fotóra!

Siófok lakás

Szántód luxus villákat is rejteget. A vadonatúj, két szintes családi villa sok extrával van felszerelve a legmodernebb igényeknek megfelelően. A csendes környezetben levő ingatlant nagy és világos terek jellemzik, amelyek fokozzák a látványosságát. A 148 nm-es villa eladási ára 279 M Ft.

További képekért kattints a fotóra!

családi villa

A fantasztikus külső helyiségek mellett a belső terek is kiváló ízlést mutatnak. Jó kis befektetés lehet ez a 12 szobás ingatlan Balatonudvariban. Még szauna és jakuzzi is igénybe vehető. Az exkluzív házról még több képet a fotóra kattintva láthatsz!

családi ház

A most kiválogatott ingatlanok, családi házaknak is tökéletesek, de egy befektetés kezdetét is jelenthetik. A többszobás, és kedvező fekvésű házak a Balaton környékére vágyakozó turisták kedvelt pontjává varázsolhatók. Mivel új, vagy felújított állapotban vannak, ezért sok munkát nem kellene bele fektetni.

 

 

 

 

 

 


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Ilyen is van: lehúzta a rolót Mészáros Lőrinc cége

Ilyen is van: lehúzta a rolót Mészáros Lőrinc cége

Bezárta mindkét fióktelepét a leggazdagabb magyar által tulajdonolt 2Rule sportruházatot forgalmazó Magyar Sportmárka Zrt.

Ezzel mentheti meg a lakosság Magyarországot: kérdés, hogy megteszi-e?

Ezzel mentheti meg a lakosság Magyarországot: kérdés, hogy megteszi-e?

Mire lesz elég a lassuló reálbér-emelkedés?

Az üzemanyagár-sapka árnyékában az autósoknak kedveznek a kutak

Az üzemanyagár-sapka árnyékában az autósoknak kedveznek a kutak

3-6 forintos olcsóbbodást jelentettek be, de ha a kormány szerdai ülésén rábólint Nagy Márton javaslatára, akkor jóval nagyobb árzuhanás jöhet.

© 2024 (v2.202102)