Full extrás, gyönyörű házak Máriaremetén

Örökpanorámás, de fedett uszodával, szaunával felszerelt full extrás családi házat is találtunk Máriaremetén, Budapest egyik legszebb környékén. A II. kerületnek ez a része igazi zöldövezeti álom, ráadásul rendkívül biztonságos.

Máriaremete korábban a pesthidegkúti nagyközség része volt, 1950 tartozik közigazgatásilag Budapesthez, mégpedig a II. kerülethez. Gyönyörű része ez a fővárosnak és egy neogót stílusú templom is díszíti.

A kínálati négyzetméterár már 2016-ban meghaladta errefelé az 500 ezer forintot. A bérleti díj szintén négyzetméterenként 2300 forint volt tavaly előtt az Otthontérkép adatai szerint. A bűnesetek száma a legfrissebb adatok tanúsága szerint mindössze 26 volt egy évben, de nem csak ezért ideális Máriaremete a külső kerületekbe vágyó családoknak.

Hanem azért is, mert egészen csodálatos házakat kínálnak eladásra most errefelé. A 120 és 170 millió forint közötti árkategóriából mutatunk 3 szemet gyönyörködtető és minden igényt kiszolgálni képes ingatlant.

Itt van például ez a 357 négyzetméteres, 4 szobás családi ház impozáns méretű nappalival, további három szobával, dupla komforttal.

Kattints a képre még több fotóért!

50 négyzetméteres fedett uszoda, szauna, fűthető garázs, gyönyörű, parkosított kert is szolgálja majd a leendő lakók kényelmét, öntözőrendszerrel.

Kattints a képre még több fotóért!

Kiváló az infrastruktúra, nyugodt, igazi zöldövezeti otthon. Irányára 155 millió forint.

Ezt a 310 négyzetméteres, szintén 4 szobás örökpanorámás otthont 170 millió forintért kínálják.

Kattints a képre még több fotóért!

Teljeskörűen felújították 8 évvel ezelőtt, kiválóan hőszigetelt. DK-i fekvésű, így egész nap árad be a fény.

Kattints a képre még több fotóért!

2 nappali 3 háló és egy dolgozó szoba található a házban, odakint pedig egy 1440 négyzetméteres, kerti partyk rendezésére is ideális telek tartozik az ingatlanhoz, és van még egy 255 négyzetméteres önálló külön bejárattal rendelkező lakrész is. Pár buszmegállónyira található posta, kávézó és számos bevásárlási lehetőség.

De menjünk tovább: 123,9 millió forint az ára ennek az 5 szobás, 220 négyzetméteres felújított ikerháznak.

Kattints a képre még több fotóért!

Az extrák között említhetjük, hogy a nemzetközi iskolák közelében található, panorámás, a telek ugyanakkor teljesen sík. Azonnal költözhető, folyamatosan kívül-belül karbantartott, kiváló minőségű anyagokból épült. A kertben automata öntözőrendszer és grillező is a kényelmünket szolgálja.

Kattints a képre még több fotóért!

 


© 2021 (v150.202005)