Érdemes szerkezetkész házat venni az agglomerációban?

A válasz egyértelműen igen, hiszen az emelkedő budapesti lakásáraknak köszönhetően gyakorlatilag bármilyen ingatlant érdemes az agglomerációban választani, ahol a használt lakások mellett, új építésű lakóparki lakásokból és szerkezetkész családi házakból is bőven akad választék.

A legtöbben persze itt is az újszerű vagy felújított lakóingatlanokat keresik, mint bárhol másutt az országban, hiszen ezek azonnal költözhetőek. A felújításra váró ingatlanokat csak azok választják, akik kihívást látnak abban, hogy otthonukat saját ízlésük szerint alakítsák ki. Azoknak azonban, akiknek fontos, hogy új házba költözzenek, mégis szeretnék azt saját képükre formálni, de nem akarnak hónapokat/éveket várni egy új építésűre, a szerkezetkész házak jelenthetik a megoldást.

Fontos a szerkezetkész ház készültségi foka

Egy szerkezetkész ház esetében persze egyáltalán nem mindegy, hogy milyen készültségi fokban van az épület. Csak a burkolatokat és a szanitereket választhatjuk ki magunk? Vagy a válaszfalak elhelyezésén is változtathatunk még? Közművek a házban, a telken vagy csak az utcán vannak?

Körülnéztünk az agglomerációban és készültségi foktól függően több ingatlant is találtunk, íme:

Szinte azonnal költözhető családi ház Tinnyén

80-85%-os a készültsége ennek a 155 nm-es családi háznak, mely a Budapestről 35 km-re fekvő Tinnye egyik legszebb részén, Mediterrán-völgyben, erdő mellett áll. A könnyűszerkezetes családi házba a csatornán kívül minden közmű bevezetésre került (mivel az utcában sincs csatorna egy bio emésztőt alakítottak ki), minden helyisége parkettás illetve csempézett, a befejezéshez szükséges anyagok egy része már megvan, a melegvízellátás is csak egy villanybojlerre vár.

Még több képért kattintson a fotóra!

Két hónapon belüli befejezéssel Erdőkertesen

Két generáció számára is alkalmas ez az ingatlan, amelyen az eredetileg ott álló kis ház mellé egy szerkezetkész családi házat is felhúztak. Természetesen az eredeti ingatlant is felújították, új tetőt és külső szigetelést kapott. A szerkezetkész családi házban a burkolatok és a festés még választható, és a tulajdonos vállalja, hogy a hátralévő munkálatokat 2 hónapon belül befejezi. A befejezés a vételár részét képezi.

Még több képért kattintson a fotóra!

Villannyal a házban Csobánkán

Gyönyörű panorámával rendelkezik ez a nappali + 3 hálószobás ház Csobánkán, melyben a burkolatok, szaniterek kiválasztása már az új tulajdonosra vár. A csendes helyen fekvő házba a villany már bevezetésre került, a többi közmű bevezetése az új tulajdonos feladata.

Még több képért kattintson a fotóra!

Villannyal és vízzel a telken Pilisszántón

78 nm-es alapterülettel rendelkezik ez a tetőtér beépítéses családi ház, melynek pinceszintjén két garázs kapott helyet, emeletén nappali, konyha és fürdőszoba, tetőterében 2 hálószoba és fürdőszoba kialakítására van lehetőség. A telken, víz, villany és fúrt kút van, minden más közmű bevezetése az új tulajdonosra vár.

Még több képért kattintson a fotóra!

Még bőven formálható ház Budakeszin

Budakeszi Nagyszénászugban, zöldövezetben áll ez a családi ház, mely szuterén, földszint és tetőtérrel várja új lakóit. Az épület külső nyílászárói már beszerelésre kerültek, a tetőtéri ablakok beszerelése és a tetőszigetelés befejezése a vételár részét képezi. A válaszfalak elhelyezése és a burkolatok kiválasztása már az új tulajdonosra vár.

Még több képért kattintson a fotóra!


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Nagy Márton nem aggódik a leminősítések miatt

Nagy Márton nem aggódik a leminősítések miatt

Megszólalt a gazdaságfejlesztési miniszter az újabb hitelminősítői döntésre reagálva.

Újabb városnál kerültek bajba az ukránok, meddig bírják az orosz nyomást?

Újabb városnál kerültek bajba az ukránok, meddig bírják az orosz nyomást?

Most Vuledárnál zajlanak heves harcok, nagyok az orosz veszteségek, de benyomultak a városba. Drónhadsereget építi Ukrajna. Szombat reggeli háborús hírek.

Megint rossz hírt kapott Magyarország, ez mindenkinek fájni fog

Megint rossz hírt kapott Magyarország, ez mindenkinek fájni fog

Tovább drágulhat a magyar állam finanszírozása, újabb hitelminősítő rontott az államadósság besorolásán.

Lesz valaha magyar euró? Múltidéző interjúk, 8. rész: Kéri László

Lesz valaha magyar euró? Múltidéző interjúk, 8. rész: Kéri László

Mai interjúalanyunk Kéri László társadalomtudós, szociológus, politológus, egyetemi tanár.

© 2023 (v2.202102)