Pécsi lakások ritka panorámával!

Igényes berendezés, gyönyörű panoráma és viszonylag megfizethető ár jellemzi a pécsi lakásokat. Az Otthontérkép adatbázisában találtunk néhány olyan ingatlant, ami az említett tulajdonságokkal gazdagítják a piacot.Kinéztünk egy Szőlő utcai, újszerű állapotban levő lakást. Pécs belvárosától 5 percre található az ingatlan és egy 6 lakásos társasház egyike. Kellemes lakóközösség, családias hangulat jellemzi a házat. A lakás 2 erkéllyel rendelkezik és a tájolásának köszönhetően világos szobák dobják fel a hangulatot. További képekért kattints a fotóra!

Pécsi lakások

“Év szép háza” díjas lakások

Ez a következő, a belváros igényes részén található ingatlan 3 lakásból áll, csodás panorámával büszkélkedik. A társasház első emeleti lakásához tartozik egy 90 nm-es 0. szint, ahol borospince, szauna, mosókonyha, kondi terem és a fogadótér is található. Erről az 1994-ben elnyert “Év szép háza” díjjal rendelkező pécsi lakásról még több képet a fotóra kattintva láthatsz!

Panorámás lakások

A lakóház tetőtéri lakása hasonló kilátással rendelkezik. A lakás tájolása egy kissé más, de a délre néző ablakokból a Székesegyház, északi részén pedig a TV torony csodás sziluettje rajzolódik ki a zöld árnyalatok között. Az újszerű állapotban levő lakásról további képeket a fotóra kattintva láthatsz!

belvárosi lakás

Divatos pécsi kis lakás

A következő lakás is kiváló elhelyezkedésű, közelében vannak a fontosabb látnivalók, kiváló a közlekedése és sok szolgáltatás van a környéken. A 2 szobás lakást elég jó stílusban rendezték be, nagyon világosak a terek. Mindezt tetőzi az erkély és a hangulatos panoráma. Kis lakás ez, de igényességről árulkodik itt minden.Még több infóért kattints a képre!

panorámás pécsi lakások

Mfor.hu legfrissebb cikkei

Kemény üzenetet küldtek a lengyelek Oroszországba

Kemény üzenetet küldtek a lengyelek Oroszországba

Csütörtökön már az orosz-ukrán háború 792. napját írtuk. Ezek voltak az elmúlt órák legfontosabb eseményei.

„Különben dühbe jövünk”, avagy mi lesz, ha nem csökken a benzinár?

„Különben dühbe jövünk”, avagy mi lesz, ha nem csökken a benzinár?

Nem árulják el, szemöldökráncolás vagy kivégzés vár a renitensekre.

Nagy Márton kiadta az ukázt: ketyeg az óra az üzemanyag-áraknál

Nagy Márton kiadta az ukázt: ketyeg az óra az üzemanyag-áraknál

Találkozott a miniszter a Magyar Ásványolaj Szövetség képviselőivel.

Felborítja a sörét, ha meglátja, mit csinál a forint

Felborítja a sörét, ha meglátja, mit csinál a forint

Erősödött csütörtökön a forint a főbb devizákkal szemben a kora reggeli jegyzéséhez képest a bankközi piacon.

© 2024 (v2.202102)