Pécsi lakások ritka panorámával!

Igényes berendezés, gyönyörű panoráma és viszonylag megfizethető ár jellemzi a pécsi lakásokat. Az Otthontérkép adatbázisában találtunk néhány olyan ingatlant, ami az említett tulajdonságokkal gazdagítják a piacot.Kinéztünk egy Szőlő utcai, újszerű állapotban levő lakást. Pécs belvárosától 5 percre található az ingatlan és egy 6 lakásos társasház egyike. Kellemes lakóközösség, családias hangulat jellemzi a házat. A lakás 2 erkéllyel rendelkezik és a tájolásának köszönhetően világos szobák dobják fel a hangulatot. További képekért kattints a fotóra!

Pécsi lakások

“Év szép háza” díjas lakások

Ez a következő, a belváros igényes részén található ingatlan 3 lakásból áll, csodás panorámával büszkélkedik. A társasház első emeleti lakásához tartozik egy 90 nm-es 0. szint, ahol borospince, szauna, mosókonyha, kondi terem és a fogadótér is található. Erről az 1994-ben elnyert “Év szép háza” díjjal rendelkező pécsi lakásról még több képet a fotóra kattintva láthatsz!

Panorámás lakások

A lakóház tetőtéri lakása hasonló kilátással rendelkezik. A lakás tájolása egy kissé más, de a délre néző ablakokból a Székesegyház, északi részén pedig a TV torony csodás sziluettje rajzolódik ki a zöld árnyalatok között. Az újszerű állapotban levő lakásról további képeket a fotóra kattintva láthatsz!

belvárosi lakás

Divatos pécsi kis lakás

A következő lakás is kiváló elhelyezkedésű, közelében vannak a fontosabb látnivalók, kiváló a közlekedése és sok szolgáltatás van a környéken. A 2 szobás lakást elég jó stílusban rendezték be, nagyon világosak a terek. Mindezt tetőzi az erkély és a hangulatos panoráma. Kis lakás ez, de igényességről árulkodik itt minden.Még több infóért kattints a képre!

panorámás pécsi lakások

© 2021 (v150.202005)