Pécsi lakások ritka panorámával!

Igényes berendezés, gyönyörű panoráma és viszonylag megfizethető ár jellemzi a pécsi lakásokat. Az Otthontérkép adatbázisában találtunk néhány olyan ingatlant, ami az említett tulajdonságokkal gazdagítják a piacot.Kinéztünk egy Szőlő utcai, újszerű állapotban levő lakást. Pécs belvárosától 5 percre található az ingatlan és egy 6 lakásos társasház egyike. Kellemes lakóközösség, családias hangulat jellemzi a házat. A lakás 2 erkéllyel rendelkezik és a tájolásának köszönhetően világos szobák dobják fel a hangulatot. További képekért kattints a fotóra!

Pécsi lakások

“Év szép háza” díjas lakások

Ez a következő, a belváros igényes részén található ingatlan 3 lakásból áll, csodás panorámával büszkélkedik. A társasház első emeleti lakásához tartozik egy 90 nm-es 0. szint, ahol borospince, szauna, mosókonyha, kondi terem és a fogadótér is található. Erről az 1994-ben elnyert “Év szép háza” díjjal rendelkező pécsi lakásról még több képet a fotóra kattintva láthatsz!

Panorámás lakások

A lakóház tetőtéri lakása hasonló kilátással rendelkezik. A lakás tájolása egy kissé más, de a délre néző ablakokból a Székesegyház, északi részén pedig a TV torony csodás sziluettje rajzolódik ki a zöld árnyalatok között. Az újszerű állapotban levő lakásról további képeket a fotóra kattintva láthatsz!

belvárosi lakás

Divatos pécsi kis lakás

A következő lakás is kiváló elhelyezkedésű, közelében vannak a fontosabb látnivalók, kiváló a közlekedése és sok szolgáltatás van a környéken. A 2 szobás lakást elég jó stílusban rendezték be, nagyon világosak a terek. Mindezt tetőzi az erkély és a hangulatos panoráma. Kis lakás ez, de igényességről árulkodik itt minden.Még több infóért kattints a képre!

panorámás pécsi lakások

Mfor.hu legfrissebb cikkei

Nagy feladat vár Varga Mihályékra

Nagy feladat vár Varga Mihályékra

Magyarország készíti az unió jövő évi költségvetését.

Sok magyar hitelből nyaral idén, nem lesz árstop a balatoni szolgáltatóknál

Sok magyar hitelből nyaral idén, nem lesz árstop a balatoni szolgáltatóknál

Új programot indít a kormány a turisztikai szolgáltatók megsegítése érdekében.

Új pénzügyi főnök érkezik a magyar Audihoz

Új pénzügyi főnök érkezik a magyar Audihoz

Achim Grewe júliustól irányítja a győri üzem pénzügyeit. 

 Magyar Péterről ír a Spiegel: 2010 óta példátlan helyzet alakult ki

Magyar Péterről ír a Spiegel: 2010 óta példátlan helyzet alakult ki

Mit látott a Spiegel újságírója Magyarországon?

© 2024 (v2.202102)