Ezt tudod most megvenni 35 millióért a 2-es metró vonalán!

Összegyűjtöttünk párat azon lakások közül, melyek Budapest metróhálózata mentén helyezkednek el. Első körben a 3-as metró vonalánál szemezgettünk, most pedig lássuk, milyen eladó ingatlanokra csaphatunk le a 2-es metró vonzáskörzetében!

Szerencsére a 2-es metró vonala budapesti szinten igen hosszúnak mondható, hiszen Budát és Pestet összekötve összesen 8 kerületen halad át, így lakáskínálat tekintetében is elég széles a paletta, melyből válogathatunk, ha épp a piros metró vonalának a közelsége lenne az egyik fő kritérium a lakás kiválasztásakor.

A Baross utcában, a 2-es metró Astoria megállójához közel található ez a két szobás téglalakás, amely egy 4 szintes, liftes társasház IV. emeletén van. A 60 nm-es lakásnak igen nagy a belmagassága, ezért galéria kialakítására abszolút alkalmas, ugyan némi felújításra szorul. A lakást délnyugati fekvésének köszönhetően elegendő napfény árasztja el, és az elosztása is kiváló.

További képekért kattints a fotóra!

Úgy tűnik, az I. kerületben sem lehetetlen 35 millió alatti ingatlanra bukkanni. Az alábbi, 1 szobás, téglaépítésű lakás Krisztinavárosban található, a Budai Vár lábánál, a Vérmező közvetlen közelében. Sok a zöld terület, a parkok, sétányok egy perces sétával elérhetők. A piros metró Széll Kálmán téri megállója 2 perc, a Déli pályaudvar pedig  3 perc alatt megközelíthető.  A környéken kiváló az infrastruktúra, számos üzlet, bolt, bevásárlóközpont, vendéglő, étterem, kávézó, iskola, posta, bank és rendelőintézet is található.

További képekért kattints a fotóra!

Szintén Krisztinavárosban, a Krisztina körút Széll Kálmán téri szakaszán eladó ez a frissen- 2018-ban- átalakított, teljesen modernizált 38 nm-es, 2 szobás lakás egy kétszintes, óvárosi stílusú ház felső szintjén. A konyha és a nappali egybe lett nyitva, és amerikai konyhává lett alakítva. Innen nyílik a 12 nm-es háló, az előtérből pedig egy külön WC, egy kamra, és egy kádas fürdőszoba. A 2018-ban befejezett átalakítás során tömör tölgyfa svédpadlót és minőségi hidegburkolatokat fektettek le, a vadonatúj konyha pedig modern gépekkel lett felszerelve. A lakás belmagassága 3,6 m, így akár még galériázható is.

További képekért kattints a fotóra!

A 2-es metró budai végállomásától ugorjunk át a másik végponthoz, az Örs vezér teréhez. A közelben találtunk olyan új építésű lakást is, ami 35 millió forint alatt kelleti magát. A K62 Residence Zugló frekventált részén, a Kövér Lajos utca Thököly úthoz közeli végénél épül a 62-es szám alatt. A két épületből álló 20 lakásos társasháznak lakásai előreláthatólag 2019. júliusától lesznek átadva. A 40 nm-es, másfélszobás lakástól a 147 nm-es, tetőterasz kapcsolatos rezidenciáig többféle lakó egység kerül kialakításra, ráadásul csupán pár lépésre található a 7E, 8E jelzésű buszok megállója, melyekkel a 2-es és 4-es metróvonalak könnyen megközelíthetőek.

További képekért kattints a fotóra!

Szétnéztünk a Corvin-negyedben is. Rábukkantunk egy 47 nm-es, 1 és 2 fél szobás lakásra, amely teljesen felújított, kicserélték a víz-, gáz-, és villanyvezetékeket, a nyílászárókat és a bejárati ajtót műanyagra cserélték. A világítást mindenhol energiatakarékos LED izzókkal oldották meg. A két kis méretű szobát fekvőgalériával egészítették ki ezzel is növelve a lakás alapterületét. A fűtést gázcirkó kazánnal és radiátorokkal oldották meg. Mindent összevetve elég jó fogásnak tűnik ez a belvárosi lakás.

További képekért kattints a fotóra!

Még nem késő lecsapni erre a gyönyörűen felújított, másfél szobás téglaépítésű lakásra a Palotanegyedben, a Guttenberg térnél. A 30nm-es lakás a ház földszintjén helyezkedik el, ráadásul teljesen felújított és gépesített. A lakás elhelyezkedése is kiváló: a 2-es metró Astoria megállója nagyon közel van, de a Kálvin tér és a Nagykörút is pár perc sétával megközelíthető. A környéken több egyetem épülete, nagy múltú közintézmények, boltok, posta, gyógyszertár és színház is található.

További képekért kattints a fotóra!

 


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Húsvéti gasztroparádé: bárányburger, nyúl vadasan, mézes sonka

Húsvéti gasztroparádé: bárányburger, nyúl vadasan, mézes sonka

Ha nem otthon töltjük a húsvétot, akkor többnyire szállodákban. Milyen konyhaművészeti kínálatra és programokra számíthatunk?

Mégis ráhúzta Moszkva a terrortámadást Ukrajnára

Mégis ráhúzta Moszkva a terrortámadást Ukrajnára

Ez történt ma az orosz-ukrán háborúban és ahhoz kapcsolódóan.

Megint javított a forint, lehet szaladni a váltókhoz

Megint javított a forint, lehet szaladni a váltókhoz

Erősödött a héten a forint, ami jó hír. De pezsgőt azért ne bontson!

Produkciós irodájuk is van már Mészáros Lőrincéknek

Produkciós irodájuk is van már Mészáros Lőrincéknek

Már csak az a kérdés, hogy mi lesz a produkció. Mészáros Lőrinc a feleségének is konkurenciát alapított.

© 2024 (v2.202102)