Cuki nyaralók Budapesten – Igen, Budapesten!

Aki nem vágyik nyáron a dugóban üldögélni az autópályákon, vagy sínylődni a dögmeleg vonatokon, az a fővárosban is talál cuki nyaralókat. 10 és 40 millió forint között válogattunk a bájos hétvégi házak kínálatából.

Kortól függetlenül elvitathatatlan bája van a telken megejtett családi, baráti bográcsozásnak, a hajnali, flip-flop papucsban abszolvált locsolásnak, vagy éppen a délutáni sziesztáknak a függő- vagy hintaágyban. Viszont nem mindenki akar nyáron az autópályán nap mint nap létrejövő dugóban ücsörögni, vagy hosszú órákat vonatozni a hőségben csak azért, hogy végre némi teret, csöndet, zöldet észlelhessen maga körül. Úgyhogy megnéztük, van-e olyan opció a jelenlegi ingatlanpiacon, hogy budapesti nyaraló. Minimális számban ugyan, de találtunk néhány cuki házacskát a 10 és 40 millió forint közötti ársávban, ezek közül mutatunk párat.

A II. kerületben, Szépvölgyben található ez a kis 35 millió forintért meghirdetett ékszerdoboz:  egy 42 négyzetméteres, hőszigetelt egyedi faház, három panorámás termoablakkal, biztonsági fóliával bevonva, 1440 négyzetméteres telken.

Kattints a képre még több fotóért!

A nyaraló mindössze 10 percre található a várostól, környezete azonban rendkívül csendes, mivel a felvezető út magánút (autóval ugyanakkor járható). A ház előtti fedett teraszról belátni a teljes környéket, ami jórészt erdő, mégpedig a Szabadság-hegy, János-hegy vonalon.

Kattints a képre még több fotóért!

Ami a felszereltséget illeti: a terasz mellett van pince és szerszámos kamra, kiépített szalonnasütő hely, kályha, villanybojler és több ponton záródó bejárati ajtó is. A padlásra lenyitható létra vezet a nappaliból, a kertben pedig többféle termő gyümölcsfa található.

A XXII. kerületben, Nagytétényben 20 négyzetméteres házikó keresi új tulajdonosát egy 856 négyzetméteres telken. Irányára 19,9 millió forint. A házban egy szoba, egy konyha és egy fürdő van, a kertben pedig sokféle gyümölcsfa és szőlő terem.

Kattints a képre még több fotóért!

Nagytétény az M0-tól 3 percre fekszik, azaz rendkívül jól megközelíthető, a nyaraló ugyanakkor csendes, zöld részen található, ahol a levegő mindig friss és tiszta, az autóforgalom pedig minimális.

Kattints a képre még több fotóért!

A házacska nem csak kikapcsolódásra, hétvégi kertészkedésre vágyóknak lehet ideális, hanem befektetőknek is, hiszen a telek jelenleg mezőgazdasági övezet alól kivont üdülőövezeti besorolású, ára azonban tovább nő majd, ha építési telekké minősítik. A terület egyébként összközműves, a víz és a villany is a házban van, gáz, csatorna a telken belül. A beépíthetőség jelenleg 3 százalék.

Hároson, a XXI. kerületben kínálják eladásra ezt a 36 négyzetméteres, egy szobás, 840 négyzetméteres telken fekvő nyaralót 18,7 millió forintért.

Kattints a képre még több fotóért!

A telek gyümölcsös, és található rajta gazdasági felszerelések tárolására kiváló, de egyébként lakható melléképület is, ami 24 négyzetméteres, tégla építésű, elektromos fűtésű és bojlerrel is felszerelt. A közelben bevásárlási lehetőségek, kitűnő közlekedés: buszjárat mindössze 2 perc sétányira.


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Olyan találatot vihetett be Ukrajna, amilyet eddig még sosem

Olyan találatot vihetett be Ukrajna, amilyet eddig még sosem

Péntek már az orosz-ukrán háború 786. napja volt. Esti hírösszefoglalónk.

Megérkezett Pintér Sándorék következő csapása, retteghetnek a kórházakban

Megérkezett Pintér Sándorék következő csapása, retteghetnek a kórházakban

Ellenőrök érkezhetnek a magyar egészségügyi intézményekbe.

Ebben is első lett Orbán Viktor

Ebben is első lett Orbán Viktor

Ez a hét is adott pár példát arra, hogy mennyire önjáró a miniszterelnök. A felelős szerkesztő jegyzete.

Felvillanyozódik, ha meglátja, mit csinált a forint

Felvillanyozódik, ha meglátja, mit csinált a forint

Jó napja volt pénteken a forintnak.

© 2024 (v2.202102)