Andrássy úti lakások, Terézváros gyöngyszemei!

Az Andrássy úti lakások egyediségét, te is átérezheted az exkluzív 2 szobás ingatlanokban! A kiváló közlekedési feltételek mellett a tágas, stílusos berendezés imponál Terézváros értékesebb lakásaiban. Mutatunk négy gyöngyszemet, amelyekben az otthon töltött pillanatok kivételesebbek lehetnek!

Az alábbi VI. kerületi lakás is erről árulkodik.  Filmekbe illő nívós elképzelések díszítik a lakást, például a tágas hálószobában egy kád is található, ahol reflektorfényszerű világosítás is dob a hangulaton. A luxus lakás egyéb zugát is az igényes karbantartás és a minőség tükrözi. Még nem is beszéltünk a csodaszép kilátásról, amely egy másik meghatározó elem lehet a döntésnél.

Ide kattintva még több fotót láthatsz!

exkluzív berendezés

Az Opera közelében is található egy csodaszép 2 szobás lakás, beáradó napsugarak díszítik egész nap. Beépített szekrények, gépesített konyha könnyíti meg a mindennapokat, e mellett a kandalló is jelentősen növeli a terézvárosi lakás népszerűségét. Az újszerű állapotban levő ingatlan tökéletes tömegközlekedés szempontjából is.

Az Andrássy úti lakásról még több képet a fotóra kattintva láthatsz!

Andrássy úti lakások

Az Opera szomszédságában egy más stílusú luxuslakás is kiadó. A tágas házrészek két hálószobát rejtenek és egy nagy nappalit, ami az eleganciát, a művészeti kiegészítőkkel ötvözi. A stílusos  megoldások világos szobákat eredményeznek, a nagypolgári lakás frissen felújított állapotban várja új lakóit!

Kattints a fotóra és nézz még több képet a terézvárosi lakásról! 

Andrássy úti kiadó lakások

Magasföldszintű 2 szobás lakás, gardróbbal kiadó a sugárúton. Az új építésű lakás egy zöld kertre-parkra néz. A belváros szívében levő épület a luxuslakás élvezete mellett  egyéb kikapcsolódási lehetőséget is nyújt, ilyen a saját beltéri medence és a wellness terem is. A lakás igényes és világos színű berendezési kellékei a letisztultságot sugallják. Nincsenek csecsebecse díszítő elemek, sem giccsek, látszik hogy ügyeltek az összhangra és a színvilág tökéletes kiegészítésére.

Kattints a képre még több fotóért!

Andrássy út

 


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Lefejezi Orbán Viktor a budapesti Fideszt

Lefejezi Orbán Viktor a budapesti Fideszt

A hirek szerint megelégelte a sikertelenséget a pártelnök-miniszterelnök, teljes sorcsere jöhet a fővárosi közgyűlésben.

Ez gyorsan ment: Magyar Péter pártja néhány óra alatt begyűjtötte a szükséges ajánlásokat (videóval)

Ez gyorsan ment: Magyar Péter pártja néhány óra alatt begyűjtötte a szükséges ajánlásokat (videóval)

Megvan a szükséges 20 ezer aláírás, szombat reggeltől szombat délig kellett csak gyűjteni.

Balog Zoltán egyre nagyobb bajban - eljárás is indult ellene

Balog Zoltán egyre nagyobb bajban - eljárás is indult ellene

A Református Egyházon belül indul eljárás a püspök eltávolítására.

Megvan, mivel szedték le az ukránok az orosz nehézbombázót?

Megvan, mivel szedték le az ukránok az orosz nehézbombázót?

Egy régi, elavultnak számító rakétát tuningolhattak fel. Veszélyes húzásra készülnek az oroszok is, de Washingtonból rossz hírt kaphatnak.

© 2024 (v2.202102)