Ezt tudod most megvenni 35 millió alatt a kisföldalatti vonalán!

Sorozatunkban végigjárjuk Budapest metróhálózatát – lakásvásárlás szempontjából. Korábban már megnéztük, vajon milyen ingatlanokra lehet bukkanni 35 millió forint alatt a 2-es, a 3-as és a 4-es metró vonalának környékén, most pedig lássuk, mit találunk a kisföldalatti vonalán!

Az idén 122 éve átadott M1-es metróvonal nem csak Budapest első metrója volt, de világszínvonalon is az elsők között járt, hiszen ez volt a világ második, föld alatt húzódó vasútvonala is. Az önmagában is kuriózumnak számító kisföldalatti a főváros igen nívós útvonalának egy részét szeli át: a Mexikói úttól a Hősök terén és az Oktogonon át egészen a Vörösmarty  térig robog.

Első blikkre könnyen úgy tűnhet, nehezen találhatunk 35 millió forint alatt lakást ezen a környéken, hiszen Budapest belvárosában az utóbbi időben majdhogynem a plafonig szöktek a lakásárak, ráaádsul a főváros legnépszerűbb turisztikai csomópontjai is ezen a vonalon helyezkednek el.

A Mexikói út környékén találtuk ezt a 2 szobás, teljeskörűen felújított lakást, mely egy Ybl díjas villaépület 3. emeletén helyezkedik el. A lakás 50 nm-es, és tartozik hozzá egy közös, 5 nm-es tároló, valamint egy díszkert is. Nagyon hangulatos, világos, csendes lakásról van szó, ráadásul azonnal költözhető is:

További képekért kattints a fotóra!

Az Andrássy úton, a Teréz körúthoz közel várja ez  39 nm-es lakás, hogy új tulajdonosa legyen. Az 1 szobás lakás egy impozáns polgári épületben van, udvarra néző ablakokkal, világos, csendes, könnyen két szobássá is alakítható, valamint felújítható. Talán nem is  kell hangsúlyozni, hogy a közlekedés kiváló, hiszen a kisföldalatti, és a 4-es, 6-os villamos is a lakás közvetlen közelében van.

További képekért kattints a fotóra!

Találtunk egy gyönyörűen felújított lakást az Izabella utcában. A 38 nm-es, 1 szobás lakás egy szecessziós homlokzatú műemlék épület 3. emeletén található, kiváló helyen, közel az 1-es metróhoz, és a Teréz körúthoz. A lakásban a felújítás során a villanyvezetékeket, a nyílászárókat, és a vizes blokkokat is kicserélték, valamint modern, letisztult burkolatok, szaniterek kerültek beépítésre. Fiatal pároknak tökéletes lehet!

További képekért kattints a fotóra!

Két szobás ingatlanra is lelhetünk Terézvárosban 35 millió forint alatt. A Jókai utcában találtunk rá erre az 56 nm-es lakásra. A VI.kerületben, a főváros egyik legjobb infrastruktúrával rendelkező kerületében helyezkedik el, közel a Bajcsy Zsilinszky út – Ó utca – Bazilika vonzáskörzetéhez. A lakás két szobája külön nyílik, jó állapotú és cirkófűtéses. Szobái parkettásak, a többi helyiség pedig járólappal ellátott.

További képekért kattints a fotóra!

Szintén egy két szobás lakás következik, méghozzá Erzsébetvárosban, a Városliget közvetlen közelében. Ebben a kifejezetten otthonosan kialakított lakásban szinte el is felejti az ember, hogy a belváros egyik bérházának 4. emeletén van. A lakás 2 egybenyíló szobával rendelkezik- a nagyobb szoba galériázott-, központi elhelyezkedése ellenére nagyon csendes és világos. Néhány éve az elektromos – és vízvezetékeket, valamint a hidegburkolatokat és a a nyílászárókat is kicserélték, ezen kívül korszerűsíteték a fűtésrendszert is. A környéken nagyon jó a közbiztonság és remek a közlekedés: több troli- és buszmegálló, valamint a Hősök terénél megálló kisföldalatti is csupán pár perces sétával elérhető.

További képekért kattints a fotóra!

Ha mégis újépítésű lakások után áhítoznánk, Erzsébetvárosban kiváló elosztású, energiatakarékos otthonok épülnek 2018-as átadással, központi elhelyezkedéssel, az OTP Ingatlanponttal együttműködve. A 40- 45 nm körüli,  másfél szobás lakások 35 millió forint alatt elérhetőek:

További infóért kattints a fotóra!


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Itt a fordulat: visszalépett egy főpolgármester-jelölt Vitézy Dávid javára

Itt a fordulat: visszalépett egy főpolgármester-jelölt Vitézy Dávid javára

Szentkirályi Alexandra azonban továbbra is versenyben marad.

A magyar babák biztos kézbe kerülnek - a Mészáros Csoport megveszi a Brendont

A magyar babák biztos kézbe kerülnek - a Mészáros Csoport megveszi a Brendont

Teljes egészében a Talentishez kerül a Brendon Holding. Az akvizíció elsődleges célja, hogy a márka magyar kézben maradjon.

Az UniCredit Bank nem jelentett pénzmosásgyanús esteket

Az UniCredit Bank nem jelentett pénzmosásgyanús esteket

Az MNB összesen több mint 28 millió forint bírságot szabott ki az UniCredit Bankra a pénzmosás- és terrorizmusfinanszírozás-megelőzési tevékenysége kapcsán feltárt hiányosságai miatt.

Már Nagy Márton is sejtette, most a KSH ki is számolta

Már Nagy Márton is sejtette, most a KSH ki is számolta

A benzin 3,2, a dízel 5 százalékkal drágább Magyarországon a régiós átlagnál – jelentette első ízben a Központi Statisztikai Hivatal.

© 2024 (v2.202102)