Itthon is menő az amerikai konyha!

Az amerikai konyha nagy népszerűségnek örvend hazánkban is. Pár fallal kevesebb tér több ötletnek adhat helyet. Találtunk néhány igazán kivételes darabot, 60-120 M Ft között. Mutatjuk a különlegességeket!

De mit is rejt az elegáns amerikai konyha elnevezés? A lakókonyha név már előrevetíti a jellemzőjét, vagyis hogy egy lakótérrel egybenyíló lakásrészről beszélünk. Rendszerint hozzá tartozik egy pult, egy elszívórendszer és minőségi háztartási gépek is. Az amerikai konyha egyfajta társasági tér, amely összehozza a családtagokat vagy a vendégeket. Kulináris tevékenységek űzését teszi lehetővé, tehát a kialakítása segít abban hogy a családtag is részese legyen a nappaliban, étkezőben történő eseményeknek, beszélgetéseknek.

Az alábbi ferencvárosi lakás sugárzik az ötletes megoldásoktól. Felújítása során minőségi anyagokat használtak, a dizájnos, cserélhető mennyezet is dob a hangulaton.  A fiatalos lakásnak egyedülálló a dizájnja. Látszik, hogy sokat adnak az otthon hangulatára ezért is olyan elképzelésekkel gazdagították, amelyek magukról beszélnek. Az amerikai konyha gépesített és helytakarékos, a lakás egyébként is jó helyen van, jó a közlekedése.

További képekért kattints a fotóra!

Budapesti lakások

Belső Ferencvárosban találtunk olyan konyhát, amelytől leesett az állunk. Az amerikai konyha keveri a hagyományos és a modern stílust, olyan érzése lehet a konyhában ücsörgőnek, mintha félig a kertben lenne. A Duna csak néhány méterre van a lakástól és egy kis zöld hangulat fűszerezi a mindennapokat. Érdekességként megemlítik, hogy a szomszédságban gyakran forgatnak hollywood-i filmeket, amivel persze plusz bevételt is lehet szerezni ilyenkor, amit a ház karbantartására és felújítására használnak fel. Mindez árulkodik az ingatlan rendezettségéról és minőségéről is.

A varázslatos IX. kerületi lakásról még több képet a fotóra kattintva láthatsz!

Budapesti ingatlanok

Az alábbi XIII. kerületi luxus ingatlanban tágas és világos terek vannak, sőt a Duna-part kivételes látványával is büszkélkedhet. Ami az amerikai stílusú konyhát illeti, hozzá van csatolva egy nappali étkezővel és egy galéria.  A kifinomult lakás berendezésekor nagyon ügyeltek az összhangra és a modern kellékek beszerzésére is. Mintha minden tárgy kiegészítené egymást és tökéletesen illene az adott helyre.

Az újlipótvárosi lakásról még több képet a fotóra kattintva láthatsz!

luxus lakás

Egy másik kerületbe átsétálva is találtunk egy igazán szép luxus ingatlant, ott is okosan rendezték be a konyhát. Az I. kerületi kétszobás lakást 2017-ben újították fel minőségi anyagokat felhasználva, a legkorszerűbb gépekkel berendezve.

Az erkélyes budai luxuslakásról még több képet a fotóra kattintva tekinthetsz meg!

Krisztinavárosi lakás

Terézváros felé kanyarodva is találtunk egy 2 szobás felújított öröklakást. Az ingatlan nappalijából az erkélyre lehet kilépni, ahonnan gyönyörű kilátás nyílik a a nagykörútra. A nappaliban kialakított amerikai konyha teljesen gépesített, kerámialap, sütő, mosogatógép és elszívó is megtalálható a helyiségben. Közlekedési szempontból is tökéletes, a 4-6-os villamos és a metró is 1 percre van a lakástól.

További képeket a fotóra kattintva láthatsz!

VI. kerületi ingatlan

Mfor.hu legfrissebb cikkei

Várjuk az MNB magyarázatát – percről percre a kamatcsökkentés hátteréről

Várjuk az MNB magyarázatát – percről percre a kamatcsökkentés hátteréről

A jegybank alapkamat-csökkentő döntését indokolja Virág Barnabás, az MNB alelnöke

Matolcsy Györgyék döntöttek, erre várt az ország

Matolcsy Györgyék döntöttek, erre várt az ország

Itt a friss jegybanki kamatdöntés.

Valami nagyon nincs rendben az egyik taxitársaságnál

Valami nagyon nincs rendben az egyik taxitársaságnál

A GVH gyanúja szerint a City Taxi megtéveszti a fogyasztókat.

Nagy feladat vár Varga Mihályékra

Nagy feladat vár Varga Mihályékra

Magyarország készíti az unió jövő évi költségvetését.

© 2024 (v2.202102)