Az elegáns „budai” községek

A XII. kerület a három legelegánsabb budai kerületek egyike, az innen kiköltözők már évtizedek óta meghatározzák a közeli kis települések képét és persze ingatlanpiacát is. Tehát ennek megfelelően Budakeszin, Pátyon vagy Telkiben sem fogunk diszkont áron otthonokat találni.

Itt a beépíthető telkek is 20-30 millió forint körül kezdődnek, leszámítva a külterületi házhelyeket. Ha olyan otthont keresünk, amelyre nem kell sokat költenünk, akkor jó lesz, ha legalább 40-50 millió forinttal a zsebünkben kezdünk keresgélni.

Pátyon, amely nagyon jó infrastruktúrával rendelkező település, találtunk egy hat szobás, 198 nm-es 2001-ben épült családi házat. A telek 720 nm-es és található rajta egy kis faház, valamint garázs is. Az ár elég magasnak tűnik, 59,9 millió forint.

A városhatárhoz közelebb eső, Budakeszin már kis híján budai árakkal találkozunk. Az Arany János utcában egy új építésű ikerfél, 129 nm-nyi lakóterülettel csaknem 85 millió forint. A telek mérete 500 nm, közel van az óvoda, az iskola, a játszótér és a boltok is. Sőt 20 perc alatt elérhető busszal a Széll Kálmán tér is. Geotermikus hűtés-fűtés és napelem csökkenti minimálisra a rezsit. Bár aki 85 milliót kifizet, azoknak nem ezen fog múlni a boldogsága.

A környék legelegánsabb községe, Telki, ahol nem csak az ismert lakóparkban, de a község más területein is megkérik az árát a házaknak. Jó kompromisszum lehet a 100 milliós ajánlatok helyett ez az 59 millió forintba kerülő Orgona utcai takaros családi otthon, amely stílusos díszkerttel, öntöző rendszerrel, nyári medencével és igényes külső és belső kialakítással várja új tulajdonosát.


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Mégis ráhúzta Moszkva a terrortámadást Ukrajnára

Mégis ráhúzta Moszkva a terrortámadást Ukrajnára

Ez történt ma az orosz-ukrán háborúban és ahhoz kapcsolódóan.

Megint javított a forint, lehet szaladni a váltókhoz

Megint javított a forint, lehet szaladni a váltókhoz

Erősödött a héten a forint, ami jó hír. De pezsgőt azért ne bontson!

Produkciós irodájuk is van már Mészáros Lőrincéknek

Produkciós irodájuk is van már Mészáros Lőrincéknek

Már csak az a kérdés, hogy mi lesz a produkció. Mészáros Lőrinc a feleségének is konkurenciát alapított.

Eltűnt a Forbes-listáról Varga Judit és Novák Katalin

Eltűnt a Forbes-listáról Varga Judit és Novák Katalin

Lekerült a Forbes magazin legbefolyásosabb magyar nők listájáról közélet kategóriában Varga Judit és Novák Katalin.

© 2024 (v2.202102)