TOP5 modern luxusingatlan

Vagyunk egypáran álmodozók, akik gyakran töprengünk azon, hogy vajon mi történne, ha megnyernénk az ötös lottó főnyereményét. Mire költenénk azt a zavarba ejtően sok nullát tartalmazó összeget? Például milyen házat vagy lakást vennénk belőle?

Nos kedves bolondos álmokat kergető olvasó ez a válogatásunk neked szól, különösen akkor, ha kedveled a modern és a minimalista stílust! Íme az 5 legszebb modern/minimalista stílusú luxusingatlan az Otthontérképről!

Luxusingatlan 20 percre a Velencei-tótól

Egyszerű, de nagyszerű, letisztult belső terek jellemzik válogatásunk első ingatlanát. 536 négyzetméter tömör gyönyör, potom 179 millió forintért, 20 percre a Velencei tótól. Persze, az se baj, ha rossz idő van, vagy nincs a leendő tulajnak kedve kocsikázni ugyanis a házhoz külső medence és benti wellness részleg is tartozik, szaunával és jakuzzival.

gardony luxusingatlan

Minimál elegancia Nagykovácsiban

Hihetetlenül izgalmas minimalista luxusházat árulnak Nagykovácsiban, 468 millió forintért! Ez persze nem is csoda tudván, hogy az ingatlan egy Prima Primissima díjas építész tervei alapján került megépítésre. A 800 négyzetméteres luxusingatlant egyedi formák, hatalmas ablakok és nyitott terek jellemzik. A képre kattintva érdemes megnézni a többi fotót is az ingatlanról!

luxusingatlan nagykovacsi

Impozáns luxusingatlan Törökbálinton

Dizájnos, játékos külsejű 315 milliós luxusingatlanra bukkantunk Törökbálinton. Az első ingatlannal szemben télen se kell “hiányt szenvednie” az itt lakóknak, ugyanis bent van egy feszített víztükrű 8 x 3,5 m-es mozaik csempés úszómedence, nyakzuhannyal.

torokbalint luxusingatlan

Örök panorámás luxusingatlan Szentendréről

Ha már a medencéknél tartunk, akkor úgy tűnik még mindig lehet fokozni a dolgokat, mert a következő szentendrei luxusingatlan udvarán egy infinity medence áll, ahonnan a Dunakanyarra és a szentendrei sziget zöldjére nyílik kilátás. Mindennek ára 311 millió forint.

szentendrei luxusingatlan

Luxusingatlan az Aranyhegyen

Válogatásunk utolsó eleme egy aranyhegyi 2013-ban épült luxusingatlan, melynek belső tereiben szépen keverednek az üveg, fa és látszóbeton elemek, kiegészítők. A nemrég épült ház egyébként tavaly esett át egy felújításon, jelenleg 349,9 millió forintért árulják.

aranyhegy luxusingatlan

Mfor.hu legfrissebb cikkei

60 milliárd forintból 450 új munkahely – Szijjártó Péter megint bejelentést tett

60 milliárd forintból 450 új munkahely – Szijjártó Péter megint bejelentést tett

A külgazdasági és külügyminiszter ezúttal egy dohányipari érdekeltség ügyében szólalt meg.

Itt a fordulat: visszalépett egy főpolgármester-jelölt Vitézy Dávid javára

Itt a fordulat: visszalépett egy főpolgármester-jelölt Vitézy Dávid javára

Szentkirályi Alexandra azonban továbbra is versenyben marad.

A magyar babák biztos kézbe kerülnek - a Mészáros Csoport megveszi a Brendont

A magyar babák biztos kézbe kerülnek - a Mészáros Csoport megveszi a Brendont

Teljes egészében a Talentishez kerül a Brendon Holding. Az akvizíció elsődleges célja, hogy a márka magyar kézben maradjon.

Az UniCredit Bank nem jelentett pénzmosásgyanús esteket

Az UniCredit Bank nem jelentett pénzmosásgyanús esteket

Az MNB összesen több mint 28 millió forint bírságot szabott ki az UniCredit Bankra a pénzmosás- és terrorizmusfinanszírozás-megelőzési tevékenysége kapcsán feltárt hiányosságai miatt.

© 2024 (v2.202102)