Vannak jó beosztású, tágas és megfizethető lakások is az V. kerületben

A főváros szíve a kiváló elhelyezkedésének köszönheti népszerűségét. Nem csak a Duna-parti szakasza, hanem a központibb része miatt is szeretik az emberek. Mindez kedvezőbb tömegközlekedési és szórakozási lehetőségeket nyújthat és felértékeli az ottani ingatlanokat.

Szemünk elé került több egyedi és igényes otthon az V. kerületben. Próbáltuk őket egy súlycsoportba tenni, mind tulajdonság, mind árazás szempontból. Arra jutottunk, hogy a 80-95 millió forint közötti csoport a legérdekesebb.

Az alábbi lakás kifejezetten jó beosztású és tágas helyeket nyújt az ott lakóknak. A belső terekben dizájnos és minőségi anyagokat használtak és ugyanilyen bútordaraboknak adnak helyet. A beépített bútorok nem csak a tárolás szempontjából kivételesek, hanem helytakarékosak is. A közlekedési feltételek tökéletesek, hiszen a lakás a Kálvin tér közvetlen szomszédságában található. A belsőépítész segítségével sikerült elérni, hogy a felújítást követően hangulatosabb otthont varázsoljanak a lakásból.

Az V. kerületi lakásról még több fotót a képre kattintva láthatsz!

Lipótvárosi lakás

Az alábbi eladó felújított lakás bútorozott, és portaszolgálat is van. Az ingatlanért 85 M Ft-t kérnek. Kiváló a közlekedés, hiszen közelben a 2-es metró, a villamosok és a troli is. Letisztult és ízléses lakásrészek várják az új lakókat.

A lipótvárosi lakásról még több képet a fotóra kattintva tekinthetsz meg!

Budapest eladó lakások

Kifejezetten jó vétel ez a 85 millióért kínált otthon is. A 71 m2-es, 3 szobás lakás erkéllyel is rendelkezik. Hasonlóan az előző lakáshoz, ez az ingatlan is tökéletes közlekedésű: metró, troli és villamosok is könnyen elérhetők.

A budapesti lakásról még több képet a fotóra kattintva láthatsz!

Budapesti lakások

A Semmelweis utcában is található egy hasonló árban megvásárolható, háromszobás, újszerű ingatlan. Csak egy ugrásra van a Ferenciek tere, a 2-es és a 3-as metró is mind gyorsan elérhető. Ezenkívül több busz és villamos megálló is könnyíti a mindennapokat. Azonnal költözhető, befektetésnek és saját célra is tökéletes lehet.

A modern berendezésű lakásról még több képet a fotóra kattintva láthatsz!

Központi lakás

 


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Bod Péter Ákos: Tőkeexport – avagy mit is szeretne a magyar politika?

Bod Péter Ákos: Tőkeexport – avagy mit is szeretne a magyar politika?

Az összkép egyáltalán nem támasztja alá a rózsaszínű kormányzati kommunikációt.

Zelenszkij: "Ha nem kapjuk meg a segélyt, elveszítjük a háborút"

Zelenszkij: "Ha nem kapjuk meg a segélyt, elveszítjük a háborút"

Lengyelország kissé befeszült Ukrajna irányába, Zelenszkij egész nap az Amerikai Egyesült Államokban tárgyalt. Háborús összefoglaló este.

Verheti a falba a fejét, ha nem vett délelőtt forintot

Verheti a falba a fejét, ha nem vett délelőtt forintot

A hazai fizetőeszköz ugyanis kora délután öt egységgel volt gyengébb az euróval szemben.

Tücsköt-bogarat összehord - vagy eszik?

Tücsköt-bogarat összehord - vagy eszik?

Már vagy tíz éve téma, s mostanában megint erősödik a polémia a rovarokról, mint lehetséges jövőbeli élelmiszerről. Jegyzet

© 2023 (v2.202102)