Csilli-villi prémium lakásokra bukkantunk

Budapest népszerű kerületeiben találtuk néhány lélegzetelállító prémium ingatlant. A 100 millió fölötti kategóriában.

A szakértők szerint hazánkban a prémium ingatlanok piacán a meghatározó tényezők közé tartozik a hely, az egyediség és a szolgáltatások összetettsége is. A pompás ingatlanok értékesítésekor fontos a szakemberek szaktudása is, hiszen ez a bizalom egyik alappillére.

Az Otthontérkép.hu kínálatában a legdrágább kategóriában egy 12 szobás villaépület van. Az Andrássy úti ingatlan kínálati ára 6,73 milliárd forint. Az egykori köztársasági elnöki palota óriás terei mellett alagsori wellness helyiségek és boros pince található. Letisztult és igényes ötletekkel berendezett tereket láthatunk.

További képekért kattints a fotóra!

Andrássy úti lakás

Terézvárosban, a Benczúr utcában is eladó egy 11 szobás ritkaság. Az ingatlan 3 szintes és csodás a panoráma a tetőteraszáról. Az erkélyt stílusos zöld növényzet díszíti, tágas és világos terek sokasága dob a minőségén. Az ingatlan 1,3 milliárd forintért vásárolható meg.

Az exkluzív ingatlanról még több képet a fotóra kattintva láthatsz!

Tetőteraszos lakás

Az alábbi, XII. kerületi lakás is az egyediségről árulkodik. Örökpanoráma és 4500 nm-es pihenő kert teszi lehetővé a nyugodt pillanatokat. További élményekről a wellness részleg gondoskodik. A hidegburkolatok márványos Bitticino lapokból vannak, a meleg burkolatok pedig tölgyfa parkettából. A belső nyílászárok egyedi gyártású, antikolt díszítéssel készültek.

A csodás panorámára kattintva még több képet láthatsz az ingatlanról.

kertes ház

Hűvösvölgy zöld övezetében is eladó egy luxus ingatlan. A 4000 m2-es telek szép kertjében medence és két garázs is található. Az ingatlan csendes környezetben van, a várostól 10 percre, kiváló közlekedési feltételekkel. A 40 m2-es terasz kiváló helyszín grillezéshez és más kikapcsolódáshoz.

A prémium lakásról még több képet a fotóra kattintva láthatsz!

II. kerületi ingatlan

Az alábbi V. kerületi luxus palota extra szolgáltatásokkal van ellátva. A lakás egyediségén dob a mennyezeti hűtés/fűtés, a mélygarázs és a fitness terem adta lehetőségek is. Kiemelkedő színvonal és kényelmet sugárzó dizájn jellemzi a lakást!

További képekért kattints a fotóra! 

Lipótvárosi lakás

 

 


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Bejelentések jöhetnek – kövesse velünk a Kormányinfót percről percre!

Bejelentések jöhetnek – kövesse velünk a Kormányinfót percről percre!

Ma 11 órától ismét Kormányinfó, ezúttal Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető miniszterrel és Vitályos Eszter kormányszóvivővel.

Itt a tavasz! Fogynak a drága cabriók, de melyik?

Itt a tavasz! Fogynak a drága cabriók, de melyik?

Nőtt a drága kabriók iránti kereslet. A tavalyhoz képest fiatalabb és drágább modelleket keresnek a portálon.

Egyre jobban aggódnak a munkahelyükért a munkavállalók

Egyre jobban aggódnak a munkahelyükért a munkavállalók

És egyre rövidebb időt lennének képesek átvészelni, ha elvesztenék állásukat- derül ki a BNP Paribas Cardif Biztosító és a Medián legfrissebb, első negyedéves közös kutatásából.

Fapados a fűtése rengeteg magyarnak

Fapados a fűtése rengeteg magyarnak

Nagy riadalmat okoztak a 2022-ben elszálló nemzetközi gáz- és áramárak Magyarországon, de a népszámlálási adatok szerint a háztartások harmadában fával fűtenek.

© 2024 (v2.202102)