Jó elosztás és kiváló elhelyezkedés: ez a kulcs a nagy lehetőségeket kínáló lakásokhoz

A régi körfolyosós házak lakásai sokszor nem a legjobb elosztásúak, nagy belmagasságukkal, tágas szobáikkal azonban sokféleképpen alakíthatóak, így rengeteg lehetőséget rejtenek magukban. Ha mindezeken felül még az elhelyezkedésük is kiváló, akkor nemcsak saját lakásnak, hanem befektetésnek is első osztályúak.

Most egy ilyen lakást mutatunk. Újlipótvárosban, a Visegrádi utcában, áll az az 1900-as években épült ház, melyben ezt a remek elosztású lakást kínálják eladásra.

Környéket nem is találhatna jobbat, aki frekventált helyen szeretne élni vagy befektetési lehetőséget keres, hiszen a lakás a Duna-parttól és a körúttól is mindössze néhány perc sétára van, és a Nyugati tér a Westenddel vagy a Margitsziget is könnyen megközelíthető.

A 3-as metró és a 4-es, 6-os villamosok megállójának közelsége biztosítja, hogy innen bárhová könnyen eljusson az ember, de számtalan busz és troli megálló is található a közelben.

Maga a társasház rendkívül jó állapotú, folyamatosan karbantartott, lifttel is rendelkezik. Hasonlóan jó állapotú a 100 nm-es lakás is, mely nemrég esett át műszaki és esztétikai felújításon. A felújítás az összes vezeték cseréjét, a szobákban a parketta felcsiszolását, a többi helyiségben a járólapok cseréjét érintette.

A lakás jelenleg 2 szobával és egy tágas, csaknem 24 nm-es konyhával rendelkezik, melyet egy széles boltív oszt két részre. A tágas konyhának két folyósóra nyíló ablaka is van, így sokféleképpen alakítható. Egyik ablakát bejárati ajtóra cserélve az ingatlan akár két külön lakássá is alakítható, melyhez a tulajdonos átalakítási tervet is mellékelt.

Egy másik terv szerint a konyha leválasztott része egy újabb szoba lehet, amely még így is csaknem 12 nm, a konyha többi részét az előtérrel, a közlekedővel és a kamrával egybenyitva pedig egy amerikai konyhás nappalit kaphatunk. Így egy amerikai konyha + 3 szobás lakás boldog tulajdonosa lehet, aki ezt a tervet követi, melyet a tulajdonos szintén mellékelt.

Mindkét szoba tágas, világos a nagyobbik kis híján 30 nm, de a kisebbik is majdnem 24 nm-es, így ezek is sok átalakítási lehetőséget rejtenek magukban. A lakás különlegessége a nappali félköríves ablaka, mely egy olvasókuckónak is helyet adhat, de mindenképp rendkívül hangulatos, különösen, hogy nem a zajos utcára, hanem a másik szoba ablakával együtt a kertre néz.

A lakás tehát kiváló lehetőség lehet nagyobb családoknak az amerikai konyhás megoldással, vagy egyedülállóknak, pároknak, akik a kisebbik lakás kiadásával extra jövedelemre tehetnek szert, és azoknak a befektetőknek is, akik mindkét lakás kiadásában látják a lehetőséget.


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Ukrajna a harmadik világháború lehetőségére figyelmeztet

Ukrajna a harmadik világháború lehetőségére figyelmeztet

A török külügyminiszter bírálta az EU vezetőit, Fehéroroszország ellen újabb szankciókat készítenek elő. Háborús összefoglaló. 

Cáfol a Nemzeti Kommunikációs Hivatal

Cáfol a Nemzeti Kommunikációs Hivatal

A Nemzeti Kommunikációs Hivatal reagált a Balásy Gyulák miatt megemelt szolgáltatások árával kapcsolatos hírekre.

A nap cseréje

A nap cseréje

Orbán Viktor lecserélte profilképét közösségi oldalán. 

Orbán Viktor az alaptörvény módosítása nélkül is eléri, amit akar?

Orbán Viktor az alaptörvény módosítása nélkül is eléri, amit akar?

Az MNB adatai szerint a forgalomban lévő készpénz állománya március végén rekordot döntött, így feleslegesnek tűnik külön bebetonozni a kápé alkotmányos védelmét.

© 2024 (v2.202102)