Modern hangulat fiataloknak!

“Fiatalság bolondság” mondanánk, de mérföldkőhöz érkezik egyszer az életünk, amikor is ki kell szállni az otthon fészkéből és a saját lábunkra állni, egyedül esetleg párral, barátokkal. Aki nem kiadó lakásokban gondolkodik és a pénztárcája megengedi, annak kisebb ingatlanokat is találtunk a piacon. Menő, fiatalos lakásokról van szó.

Lássuk az elvárásokat! Mi is a fontos egy fiatalnak, az áron és az elhelyezkedésen kívül? A színek, a tájolás, a berendezés, a világosság és a jó minőség. Általános elvárásoknak hangzanak, de a fiatalok is igényesek.

Az alábbi erzsébetvárosi 1 szobás lakás világos és tágas. A minőségi bútorok sokat dobnak a hangulaton és a helytakarékosságban is nagy segítséget nyújt. A garzon zöldre néz, és az erkély is tökéletes  egy belvárosi reggeli kezdethez. Az infrastruktúra és a közlekedési feltételek kiválóak, hiszen a Városliget, a Hősök tere, a Keleti pályaudvar is sétatávolságra vannak.

További képekért kattints a fotóra!

erzsébetvárosi lakás

Jöjjön egy fél szobával nagyobb lakás, ami a XII. kerületben található. Elhelyezkedését illetően azt gondolnánk, hogy vészes a közlekedése, pedig a Széll Kálmán tér is csak 16 percre van. Kikapcsolódási lehetőségek elég közel vannak, a MOM Parkra és a Jókai kertre kell gondolni. A kislakás stílusos elemei, letisztult színei és tágas terei miatt is kedvelhető.

Az XII. kerületi fiatalos lakásról még több képet a fotóra kattintva láthatsz!

eladó lakások Budapest

Az alábbi IX. kerületi lakás is tündököl a letisztult színektől és a stílusos lakberendezési ötletektől. Modern, zárt kertre néz és nagy erkéllyel rendelkezik. A 10. emeleti lakás magassága és keleti tájolása miatt is mindig természetes fénnyel töltött. Közelében van a Nemzeti Színház, a Müpa és a Duna-part is.

További képekért kattints a fotóra!

IX. kerületi lakás

A 2 szobás lipótvárosi lakás sem szomorkodhat, hiszen a dizájn szempontjából is különleges. A fehér, sárga és fekete dominálását a zöld növényzet dobja fel. Közvetlen közelében van az Olimpiai Park és a Parlament, mindemellett a mindennapokhoz szükséges szolgáltatások és üzletek is könnyen és gyorsan elérhetők. A kellemes kislakás teljes körű felújításon esett át.

Az V. kerületi lakásról még több képet a fotóra kattintva láthatsz!

2 szobás ingatlan

Újpesten is találtunk egy felújított, 2 szobás lakást. Az erkélyes otthon világos és stílusos elemekkel van ellátva. Nagy hangsúlyt fektettek a mennyezetre, spot és led lámpákat építtek be. Közlekedési szempontból megfelelő, hiszen villamos, metrómegálló is a közelben van. A kiváló infrastruktúrával rendelkező lakás csendes, parkosított részen található.

A IV. kerületi lakásról további képeket a fotóra kattintva láthatsz!

Budapest IV. kerület

 


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Mégis ráhúzta Moszkva a terrortámadást Ukrajnára

Mégis ráhúzta Moszkva a terrortámadást Ukrajnára

Ez történt ma az orosz-ukrán háborúban és ahhoz kapcsolódóan.

Megint javított a forint, lehet szaladni a váltókhoz

Megint javított a forint, lehet szaladni a váltókhoz

Erősödött a héten a forint, ami jó hír. De pezsgőt azért ne bontson!

Produkciós irodájuk is van már Mészáros Lőrincéknek

Produkciós irodájuk is van már Mészáros Lőrincéknek

Már csak az a kérdés, hogy mi lesz a produkció. Mészáros Lőrinc a feleségének is konkurenciát alapított.

Eltűnt a Forbes-listáról Varga Judit és Novák Katalin

Eltűnt a Forbes-listáról Varga Judit és Novák Katalin

Lekerült a Forbes magazin legbefolyásosabb magyar nők listájáról közélet kategóriában Varga Judit és Novák Katalin.

© 2024 (v2.202102)