Modern hangulat fiataloknak!

“Fiatalság bolondság” mondanánk, de mérföldkőhöz érkezik egyszer az életünk, amikor is ki kell szállni az otthon fészkéből és a saját lábunkra állni, egyedül esetleg párral, barátokkal. Aki nem kiadó lakásokban gondolkodik és a pénztárcája megengedi, annak kisebb ingatlanokat is találtunk a piacon. Menő, fiatalos lakásokról van szó.

Lássuk az elvárásokat! Mi is a fontos egy fiatalnak, az áron és az elhelyezkedésen kívül? A színek, a tájolás, a berendezés, a világosság és a jó minőség. Általános elvárásoknak hangzanak, de a fiatalok is igényesek.

Az alábbi erzsébetvárosi 1 szobás lakás világos és tágas. A minőségi bútorok sokat dobnak a hangulaton és a helytakarékosságban is nagy segítséget nyújt. A garzon zöldre néz, és az erkély is tökéletes  egy belvárosi reggeli kezdethez. Az infrastruktúra és a közlekedési feltételek kiválóak, hiszen a Városliget, a Hősök tere, a Keleti pályaudvar is sétatávolságra vannak.

További képekért kattints a fotóra!

erzsébetvárosi lakás

Jöjjön egy fél szobával nagyobb lakás, ami a XII. kerületben található. Elhelyezkedését illetően azt gondolnánk, hogy vészes a közlekedése, pedig a Széll Kálmán tér is csak 16 percre van. Kikapcsolódási lehetőségek elég közel vannak, a MOM Parkra és a Jókai kertre kell gondolni. A kislakás stílusos elemei, letisztult színei és tágas terei miatt is kedvelhető.

Az XII. kerületi fiatalos lakásról még több képet a fotóra kattintva láthatsz!

eladó lakások Budapest

Az alábbi IX. kerületi lakás is tündököl a letisztult színektől és a stílusos lakberendezési ötletektől. Modern, zárt kertre néz és nagy erkéllyel rendelkezik. A 10. emeleti lakás magassága és keleti tájolása miatt is mindig természetes fénnyel töltött. Közelében van a Nemzeti Színház, a Müpa és a Duna-part is.

További képekért kattints a fotóra!

IX. kerületi lakás

A 2 szobás lipótvárosi lakás sem szomorkodhat, hiszen a dizájn szempontjából is különleges. A fehér, sárga és fekete dominálását a zöld növényzet dobja fel. Közvetlen közelében van az Olimpiai Park és a Parlament, mindemellett a mindennapokhoz szükséges szolgáltatások és üzletek is könnyen és gyorsan elérhetők. A kellemes kislakás teljes körű felújításon esett át.

Az V. kerületi lakásról még több képet a fotóra kattintva láthatsz!

2 szobás ingatlan

Újpesten is találtunk egy felújított, 2 szobás lakást. Az erkélyes otthon világos és stílusos elemekkel van ellátva. Nagy hangsúlyt fektettek a mennyezetre, spot és led lámpákat építtek be. Közlekedési szempontból megfelelő, hiszen villamos, metrómegálló is a közelben van. A kiváló infrastruktúrával rendelkező lakás csendes, parkosított részen található.

A IV. kerületi lakásról további képeket a fotóra kattintva láthatsz!

Budapest IV. kerület

 


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Mit lehet kiolvasni a legújabb kamatdöntésből?

Mit lehet kiolvasni a legújabb kamatdöntésből?

50 bázisponttal, 7,75 százalékra csökkentették az alapkamatot.

Még nagyobb lesz a gödi Samsung-gyár?

Még nagyobb lesz a gödi Samsung-gyár?

Mintegy 43 ezer négyzetméterrel bővül, ennek engedélyezése már el is indult. 

Egy évig még biztosan korlátozás nélkül jöhetnek az ukrán termékek az unióba

Egy évig még biztosan korlátozás nélkül jöhetnek az ukrán termékek az unióba

Az Európai Parlament jóváhagyta ennek meghosszabbítását.

Újabb fizetős parkolási zónák jönnek Budapesten

Újabb fizetős parkolási zónák jönnek Budapesten

Újbudán a Sashegyen, Zuglóban pedig az Örs vezér terénél kell fizetni. 

© 2024 (v2.202102)