Furcsaságukban is nagyszerűek!

Különleges, furcsa, szép megoldásokat találtunk, de hogyan is lehet mindezt egyben? Megépítettünk egy képzeletbeli házat, ami  a maga módján egyedi, meghökkentő és luxus minőségű is. A konyhától, a hálón keresztül a kertre, és a medencés kialakításokra is figyeltünk összeállításunkban.

Stílusos luxus ingatlanokra lettünk figyelmesek, amelyekből szokatlan, de szemet gyönyörködtető helyiségeket emeltünk ki. A gyűjtemény ingatlanjai nem csak Budapestről származnak, hanem Magyarország kisebb-nagyobb más területeiről is. Az árak pedig 60- 250 millió között ingadoznak.

Kezdjük a belső terekkel!

Az alábbi széphalmi családi ház óriás ablakai biztosítják a napsugarak ragyogását a tágas terekben. A szinteket átszelő kandalló nyújtja a meleget és egy hangulatosabb otthont varázsol. A barna szín és a tégla dominál az ingatlan különböző részeiben. Az emeleti ablakok formájuk szokatlanságával is bekerülnek a kivételes elképzelések sorába.

A II. kerületi házról még több képet a fotóra kattintva láthatsz!

Budapesti családi házak

Nézzünk egy ritka konyhát is, ahol az étkezőasztal elkeríthető egy elhúzható ajtóval. Letisztultsága és dizájnja előrevetíti, hogy milyen is lehet az ingatlan többi része. Az egyedi lakberendezési ötleteket feldobja a tetőtéri erkély lélegzetelállító panorámája is, a környező erdőket és Budapestet is nagyon jól látni.

További képekért kattints a fotóra!

Budapest Pálvölgy

Nem szabad kihagyni a kikapcsolódási helyet sem. Játék, sport és pihenés, mindezt egy helyen! A badacsonytomaji ház kivételes kialakítása során erre is nagy hangsúlyt fektettek.  Eladásra vár az exkluzív ház melletti illetve feletti nagy hektáros birtok és boros pincészet is. A 6 szobás házhoz tartozó birtokról Badacsony legszebb, 180 fokos panorámáját látni,  irányára 180 millió forint.

További képet az ingatlanról a fotóra kattintva tekinthetsz meg!

eladó ingatlanok

Fél lábbal kint

Félig bent maradva egy belső medencés elképzelést mutatunk, amely egzotikus, tengerparti hangulatot kínál. A tematikus ötletek a lakás többi részét is jellemzik: keleti kultúrát jellemző vagy archaikus lakberendezési kellékek, sőt a modern amerikai stílus is mind megtalálható a 7 szobás házban. A Feng-sui útmutatásai alapján tervezett 2 szintes luxus ingatlan borospincével, meditációs szobával, jacuzzival és szaunával is büszkélkedik.

További képeket a luxus családi házról a fotóra kattintva láthatsz!

eladó luxus ingatlan

Kerti, medencés elképzelés

Páratlan termálvizes fürdős házat találtunk Jászárokszállás központjában. Az exkluzív ingatlan, amerikai nagypolgári stílusba öltözött és kivételes dizájnba varázsolta medencéjét és napozószigetét is. A házban található hatalmas üvegfelületek lehetővé teszik a természetes fényt és a kertre való kilátást. Mindemellett a közeli Mátra is sok kikapcsolódási lehetőséget nyújt minden évszakban.

A luxus ingatlanról még több képet a fotóra kattintva láthatsz!

stílusos eladó ház

Mfor.hu legfrissebb cikkei

Rossz hír a vevőknek: nem csökkennek a lakásárak, hiába várják ezt sokan

Rossz hír a vevőknek: nem csökkennek a lakásárak, hiába várják ezt sokan

Országosan a legtöbb megyében és a főváros nagy részén is kitartanak az eladók az árak mellett, szinte alig engednek 2-3 százalékot. Kelet-Magyarországon viszont nőtt az alku mértéke.

Lehet rendkívüli nyugdíjemelés, ha tényleg 20 százalék lesz az infláció? Klasszis podcast

Lehet rendkívüli nyugdíjemelés, ha tényleg 20 százalék lesz az infláció? Klasszis podcast

Erre és még sok más kérdésre keresték a választ legújabb Klasszis podcast műsorunkban kollégáink, Csabai Károly főszerkesztő és Székely Sarolta felelős szerkesztő.

Történelmi beruházást jelentettek be Debrecenben

Történelmi beruházást jelentettek be Debrecenben

Magyarország történetének eddigi legnagyobb beruházása valósul meg Debrecenben.

Többségi részesedést szerez a Tiborcz István társtulajdonában lévő Gránit Bank az Equilor Befektetési Zrt.-ben

Többségi részesedést szerez a Tiborcz István társtulajdonában lévő Gránit Bank az Equilor Befektetési Zrt.-ben

A Gránit Bank Zrt. 50 százalék plusz egy szavazatnyi részesedést szerez a több mint 30 éves magyar befektetési szolgáltatóban.

© 2022 (v2.202102)