Nem csak aranyárban mérik a panorámás telkeket Gödöllőn 

A máriabesnyői Antalhegy környékén, de a Gödöllő Rózsadombjának tartott blahai hegyen is találtunk eladó panorámás telket, nem is feltétlenül aranyárban. Akad téliesített faházzal, de szerkezetkész, befejezésre váró építménnyel extrázott ingatlan is ebben a kategóriában.

Sokszor írtunk már a budapesti agglomeráció egyik legnépszerűbb városkájáról, Gödöllőről. Bőven akad itt luxus ingatlan, de a Szent István Egyetem miatt befektetési céllal is érdemes nézelődni például a panellakások között, amelyek igencsak népszerűek az itt tanuló diákok körében. Most az építési telkek között néztünk szét, mégpedig kifejezetten a panorámás fekvésre koncentrálva.

Ebből a szempontból két kiemelkedően jó része van Gödöllőnek:

  1. a Máriabesnyőn található Antalhegy és környéke,
  2. illetve a város Rózsadombjának tartott blahai hegy (különös tekintettel a tévétorony alatti utcákra).

A külterületi részeken már 3-4 millióért is vásárolhatunk telket, ezzel persze nem sokra megyünk, ha építkezni szeretnénk. Lássuk, mekkora kiadással kell számolnia annak, aki családi házat álmodna valahová, és ehhez keresi az ideális helyszínt!

A Panoráma, a Hóvirág és a Damjanich utcától egy kőhajításnyira található a Lomb utca. Ez a rész különösen azok számára ideális, akik szeretnek sétálni, túrázni, kutyát sétáltatni, és természetközeli helyen közel szeretnének élni.

Kattints a képre még több fotóért!

Ezt a 600 négyzetméteres telket kereken 10 millió forintért árulják. A panoráma mellett adott a gáz, a csatorna és a víz, a villanyvezeték pedig a telek előtt fut el. A Lomb utca mögött lényegében már csak egyetlen utca fekszik az Antalhegyen, mégpedig az Erdőszél utca.

Ezen a 713 négyzetméteres építési telken, ami egy szintén szuper panorámájú utcában fekszik, egy kis, téliesített faház is található. Irányára ezzel együtt 12,5 millió forint.

Kattints a képre még több fotóért!

A ház 44 négyzetméteres, jó állapotú, konvektorral felszerelt. A telek fűtés beépíthetősége 15 %, és az eladó egyedi fűtésű lakást is beszámítana, természetesen értékegyeztetéssel.

Borsosabb az ára – igaz, 1524 négyzetméteres! – ennek az egész városra örökpanorámás teleknek. Csakhogy a 32 milliós irányárban benne foglaltatik egy 60 négyzetméter alapterületű, befejezetlen, de szerkezetkész épület is.

Kattints a képre még több fotóért!

A telken víz és egy 30 köbméteres emésztő is van. Ami a villanyt illeti, a földkábel helye megvan, a gáz pedig 3 házzal arrébb. Az épületbe a vizet már bevezették, és hőszigetelték is, a tetején vízzáró beton található. A belső munkák elvégzése után költözhető az ingatlan.

Kattints a képre még több fotóért!

Ráadásul egy úszómedence helyét is kialakították már.

Ajánlott ingatlanok


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Moszkva, Budapest, Brüsszel: a szőnyeg szélére küldhetik Magyarországot egy szakértő szerint

Moszkva, Budapest, Brüsszel: a szőnyeg szélére küldhetik Magyarországot egy szakértő szerint

Magyarországnak is rosszul jöhet az uniós szankciópolitika felerősödése.

Húsvéti gasztroparádé: bárányburger, nyúl vadasan, mézes sonka

Húsvéti gasztroparádé: bárányburger, nyúl vadasan, mézes sonka

Ha nem otthon töltjük a húsvétot, akkor többnyire szállodákban. Milyen konyhaművészeti kínálatra és programokra számíthatunk?

Mégis ráhúzta Moszkva a terrortámadást Ukrajnára

Mégis ráhúzta Moszkva a terrortámadást Ukrajnára

Ez történt ma az orosz-ukrán háborúban és ahhoz kapcsolódóan.

© 2024 (v2.202102)