A pesti belvárosból is láthatjuk New York felhőkarcolóit

Mondanánk: “ízlések és pofonok”, de a lakás sokat elárul rólunk. Mindig van egy közkedvelt város, helység amit már meglátogattunk vagy a jövőben szeretnénk eljutni és ezzel büszkélkedünk vagy ez után sóvárgunk, ezért a falra, mennyezetre helyezzük ezek képét. Mindennapi motivációnak tökéletes lehet! Az ingatlanpiacon barangolva figyeltünk fel a tematikus lakások népszerűségére. Mutatunk néhány inspiráló darabot!

Az alábbi józsefvárosi lakásban is hangsúlyos a világtérkép. A fiatalos lakásban látható helyre került, elég jól néz ki. A lakás feketés árnyalatait viszi tovább az élénk falra. Az új építésű ház lakása amerikai konyhás és erkélyes is. Az ingatlan frekventált, körúthoz közeli helyen, a Mátyás tér szomszédságában található.

További képekért kattints a fotóra!

ingatlankínálat Budapest

Nézzünk ki New York fergeteges felhőkarcolóira! Az alábbi V. kerületi lakásban található faldísz csodás hangulatot teremt az otthonban, hiszen színes, ablakszerű és nagy méretű. Ki nem szeretne egy ilyen kilátásra ébredni? Ha nem is valóságos, de jó eljátszani a gondolattal. A belváros közelségét tekintve a lakás mégis csendes és világos. Felújítása során kiváló minőségű anyagokat használtak fel, mindez a technikai adottságaira is jellemző.

A hangulatos lakásról még több képet a fotóra kattintva láthatsz!

Budapesti ingatlanok

Egy amerikai panoráma kép kisebb formátumokban is ízléses lakberendezési kellék lehet. Az alábbi, angyalföldi lakásban ezt kiválóan megmutatták. A luxus minőségű téglalakás világos, élhető és nagyszerű a tömegközlekedés a környékén.

A lakásról még több képet a fotóra kattintva láthatsz!

eladó ingatlanok

A felhőkarcolók mindig menők. Az alábbi ferencvárosi otthon a tematikus lakások egyik főnyereménye. Felhőkarcolós mennyezete mellett a sivatagba is elrepít az elhúzható ajtók dizájnos elképzelésével. Látszik, hogy sok minőségi anyagot használtak. Szerencsére gardrób és kandalló is van ebben a 79 m2 nagyságú lakásban.

Az egyedi tematikus lakásról még több képet a fotóra kattintva tekinthetsz meg!

Ferencvárosi tematikus lakás

És most jöjjön egy biatorbágyi luxus családi ház, amit nem lehet nem dicsérni. Minden egyes tér más világba és hangulatba vezet be. A tengerparti hangulatot felidéző medence csak egy a sok közül, van amerikai stílusú tűzoltó ágyas szoba, meg keletiesebb helyiségek is. Szépen parkosított a kert és bónusznak van egy meditációs szoba is. Talán jól jöhet a nyüzsgő hétköznapokban.

További képekért kattints a fotóra!

tematikus lakások

 

 

 


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Siker: van pénz Budapest számláján

Siker: van pénz Budapest számláján

A túlélőprogram sikeres volt, a fővárosi önkormányzat számlája pozitívba lendült át és azon jelenleg 39,7 milliárd forint van.

Bod Péter Ákos: Tőkeexport – avagy mit is szeretne a magyar politika?

Bod Péter Ákos: Tőkeexport – avagy mit is szeretne a magyar politika?

Az összkép egyáltalán nem támasztja alá a rózsaszínű kormányzati kommunikációt.

Zelenszkij: "Ha nem kapjuk meg a segélyt, elveszítjük a háborút"

Zelenszkij: "Ha nem kapjuk meg a segélyt, elveszítjük a háborút"

Lengyelország kissé befeszült Ukrajna irányába, Zelenszkij egész nap az Amerikai Egyesült Államokban tárgyalt. Háborús összefoglaló este.

Verheti a falba a fejét, ha nem vett délelőtt eurót

Verheti a falba a fejét, ha nem vett délelőtt eurót

A hazai fizetőeszköz ugyanis kora délután öt egységgel volt gyengébb az euróval szemben.

© 2023 (v2.202102)