A pesti belvárosból is láthatjuk New York felhőkarcolóit

Mondanánk: “ízlések és pofonok”, de a lakás sokat elárul rólunk. Mindig van egy közkedvelt város, helység amit már meglátogattunk vagy a jövőben szeretnénk eljutni és ezzel büszkélkedünk vagy ez után sóvárgunk, ezért a falra, mennyezetre helyezzük ezek képét. Mindennapi motivációnak tökéletes lehet! Az ingatlanpiacon barangolva figyeltünk fel a tematikus lakások népszerűségére. Mutatunk néhány inspiráló darabot!

Az alábbi józsefvárosi lakásban is hangsúlyos a világtérkép. A fiatalos lakásban látható helyre került, elég jól néz ki. A lakás feketés árnyalatait viszi tovább az élénk falra. Az új építésű ház lakása amerikai konyhás és erkélyes is. Az ingatlan frekventált, körúthoz közeli helyen, a Mátyás tér szomszédságában található.

További képekért kattints a fotóra!

ingatlankínálat Budapest

Nézzünk ki New York fergeteges felhőkarcolóira! Az alábbi V. kerületi lakásban található faldísz csodás hangulatot teremt az otthonban, hiszen színes, ablakszerű és nagy méretű. Ki nem szeretne egy ilyen kilátásra ébredni? Ha nem is valóságos, de jó eljátszani a gondolattal. A belváros közelségét tekintve a lakás mégis csendes és világos. Felújítása során kiváló minőségű anyagokat használtak fel, mindez a technikai adottságaira is jellemző.

A hangulatos lakásról még több képet a fotóra kattintva láthatsz!

Budapesti ingatlanok

Egy amerikai panoráma kép kisebb formátumokban is ízléses lakberendezési kellék lehet. Az alábbi, angyalföldi lakásban ezt kiválóan megmutatták. A luxus minőségű téglalakás világos, élhető és nagyszerű a tömegközlekedés a környékén.

A lakásról még több képet a fotóra kattintva láthatsz!

eladó ingatlanok

A felhőkarcolók mindig menők. Az alábbi ferencvárosi otthon a tematikus lakások egyik főnyereménye. Felhőkarcolós mennyezete mellett a sivatagba is elrepít az elhúzható ajtók dizájnos elképzelésével. Látszik, hogy sok minőségi anyagot használtak. Szerencsére gardrób és kandalló is van ebben a 79 m2 nagyságú lakásban.

Az egyedi tematikus lakásról még több képet a fotóra kattintva tekinthetsz meg!

Ferencvárosi tematikus lakás

És most jöjjön egy biatorbágyi luxus családi ház, amit nem lehet nem dicsérni. Minden egyes tér más világba és hangulatba vezet be. A tengerparti hangulatot felidéző medence csak egy a sok közül, van amerikai stílusú tűzoltó ágyas szoba, meg keletiesebb helyiségek is. Szépen parkosított a kert és bónusznak van egy meditációs szoba is. Talán jól jöhet a nyüzsgő hétköznapokban.

További képekért kattints a fotóra!

tematikus lakások

 

 

 


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Húsvéti gasztroparádé: bárányburger, nyúl vadasan, mézes sonka

Húsvéti gasztroparádé: bárányburger, nyúl vadasan, mézes sonka

Ha nem otthon töltjük a húsvétot, akkor többnyire szállodákban. Milyen konyhaművészeti kínálatra és programokra számíthatunk?

Mégis ráhúzta Moszkva a terrortámadást Ukrajnára

Mégis ráhúzta Moszkva a terrortámadást Ukrajnára

Ez történt ma az orosz-ukrán háborúban és ahhoz kapcsolódóan.

Megint javított a forint, lehet szaladni a váltókhoz

Megint javított a forint, lehet szaladni a váltókhoz

Erősödött a héten a forint, ami jó hír. De pezsgőt azért ne bontson!

Produkciós irodájuk is van már Mészáros Lőrincéknek

Produkciós irodájuk is van már Mészáros Lőrincéknek

Már csak az a kérdés, hogy mi lesz a produkció. Mészáros Lőrinc a feleségének is konkurenciát alapított.

© 2024 (v2.202102)