Az elmúlt hét legszebb ingatlanjai

Az Otthontérkép heti sorozatában összegyűjtöttük a hét legszebb és legjobb eladó otthonait. A válogatás alapját a képek minősége, a lakások egyedi hangulata és a megosztott információk pontossága adta. A gyűjteménybe tehát azoknak van esélye bekerülni, akik igazán szép fotókkal és hasznos leírással töltik fel eladó ingatlanjukat.

Íme, az elmúlt hét legjobb eladó otthonai!

100 m2-es luxuslakás a belváros szívében

Budapest belvárosában, az V. kerület frekventált részén kínálják eladásra ezt a lakberendezői tervek alapján felújított, berendezett luxuslakást. A 100 m2-es, 3 szobás ingatlant 1,3 milliós négyzetméteráron kínálja a hirdető, ami nem ördögtől való Budapest ezen részén.

belvárosi lakás

2+2 szobás lakás Kecskemét

Kecskeméten egy 83 m2-es, 2+2 szobás, 2016-ban felújított lakás került eladósorba. Az ingatlan egy 2007-ben épült ház földszintjén található. A lakáshoz tartozik egy a belső udvarról megközelíthető garázs, melynek ára 2,5 millió forint, de lakás garázs nélkül is megvásárolható. Az ingatlan vételára 29,8 millió forint.

kecskeméti lakás

 

2+3 szobás lakás a XII. kerületben

A XII. kerületben, Krisztinavárosban kínálják ezt a 2. emeleti, 99 m2-es, 2 szoba és étkezőkonyhás, 3 hálófülkés, tágas lakást. A századfordulón épült, 3 emeletes, belső udvaros, lift nélküli házban található ingatlan 79 millió forintért eladó.

szép lakás

2+2 szobás lakás a IX. kerületben

A IX. kerületben, az Ipar utcában, a Petőfi híd közelében jó közlekedéssel, a tulajdonostól vehetjük meg ezt a 2018-ban teljesen felújított, 2+2 fél szobás, nappali-konyhás 2 fürdőszobás, 2 wc-s, jó elosztású, nyugodt, 1. emeleti, 82 nm-es lakást egy liftes házban. Az ingatlan 47,9 millió forintért lehet a miénk, legalábbis ezt jelölték meg irányárnak.

ferencvárosi lakás

1,5 szobás lakás az I. kerületben

Az I. kerületben, a Vár és a Tabán szomszédságában is volt egy gyöngyszem: ezt a szépen felújított 46 m2-es lakást szintén közvetlenül a tulajdonossal kötött üzlet után írathatjuk át a nevünkre. Jelenlegi elrendezése szerint egy nappali/hálót, konyhát, kamrát, fürdőt, előszobát és egy hall-t foglal magában, de a nagy belmagasságnak köszönhetően akár galéria is kialakítható benne.

I. kerületi lakás

 

Ajánlott ingatlanok

Mfor.hu legfrissebb cikkei

Bod Péter Ákos: Tőkeexport – avagy mit is szeretne a magyar politika?

Bod Péter Ákos: Tőkeexport – avagy mit is szeretne a magyar politika?

Az összkép egyáltalán nem támasztja alá a rózsaszínű kormányzati kommunikációt.

Zelenszkij: "Ha nem kapjuk meg a segélyt, elveszítjük a háborút"

Zelenszkij: "Ha nem kapjuk meg a segélyt, elveszítjük a háborút"

Lengyelország kissé befeszült Ukrajna irányába, Zelenszkij egész nap az Amerikai Egyesült Államokban tárgyalt. Háborús összefoglaló este.

Verheti a falba a fejét, ha nem vett délelőtt forintot

Verheti a falba a fejét, ha nem vett délelőtt forintot

A hazai fizetőeszköz ugyanis kora délután öt egységgel volt gyengébb az euróval szemben.

Tücsköt-bogarat összehord - vagy eszik?

Tücsköt-bogarat összehord - vagy eszik?

Már vagy tíz éve téma, s mostanában megint erősödik a polémia a rovarokról, mint lehetséges jövőbeli élelmiszerről. Jegyzet

© 2023 (v2.202102)