Az elmúlt hét legszebb ingatlanjai

Az Otthontérkép heti sorozatában összegyűjtöttük a hét legszebb és legjobb eladó otthonait. A válogatás alapját a képek minősége, a lakások egyedi hangulata és a megosztott információk pontossága adta. A gyűjteménybe tehát azoknak van esélye bekerülni, akik igazán szép fotókkal és hasznos leírással töltik fel eladó ingatlanjukat.

Íme, az elmúlt hét legjobb eladó otthonai!

100 m2-es luxuslakás a belváros szívében

Budapest belvárosában, az V. kerület frekventált részén kínálják eladásra ezt a lakberendezői tervek alapján felújított, berendezett luxuslakást. A 100 m2-es, 3 szobás ingatlant 1,3 milliós négyzetméteráron kínálja a hirdető, ami nem ördögtől való Budapest ezen részén.

belvárosi lakás

2+2 szobás lakás Kecskemét

Kecskeméten egy 83 m2-es, 2+2 szobás, 2016-ban felújított lakás került eladósorba. Az ingatlan egy 2007-ben épült ház földszintjén található. A lakáshoz tartozik egy a belső udvarról megközelíthető garázs, melynek ára 2,5 millió forint, de lakás garázs nélkül is megvásárolható. Az ingatlan vételára 29,8 millió forint.

kecskeméti lakás

 

2+3 szobás lakás a XII. kerületben

A XII. kerületben, Krisztinavárosban kínálják ezt a 2. emeleti, 99 m2-es, 2 szoba és étkezőkonyhás, 3 hálófülkés, tágas lakást. A századfordulón épült, 3 emeletes, belső udvaros, lift nélküli házban található ingatlan 79 millió forintért eladó.

szép lakás

2+2 szobás lakás a IX. kerületben

A IX. kerületben, az Ipar utcában, a Petőfi híd közelében jó közlekedéssel, a tulajdonostól vehetjük meg ezt a 2018-ban teljesen felújított, 2+2 fél szobás, nappali-konyhás 2 fürdőszobás, 2 wc-s, jó elosztású, nyugodt, 1. emeleti, 82 nm-es lakást egy liftes házban. Az ingatlan 47,9 millió forintért lehet a miénk, legalábbis ezt jelölték meg irányárnak.

ferencvárosi lakás

1,5 szobás lakás az I. kerületben

Az I. kerületben, a Vár és a Tabán szomszédságában is volt egy gyöngyszem: ezt a szépen felújított 46 m2-es lakást szintén közvetlenül a tulajdonossal kötött üzlet után írathatjuk át a nevünkre. Jelenlegi elrendezése szerint egy nappali/hálót, konyhát, kamrát, fürdőt, előszobát és egy hall-t foglal magában, de a nagy belmagasságnak köszönhetően akár galéria is kialakítható benne.

I. kerületi lakás

 

Mfor.hu legfrissebb cikkei

A BMW elintézte: nagyobb gépek repülnek Debrecen és München között

A BMW elintézte: nagyobb gépek repülnek Debrecen és München között

Akár három órát is spórolhatnak, akik ezzel a járattal utaznak - most heti kétszer több lesz rajta a hely.

Matolcsy György jobbkeze szerint ők mindent jól csinálnak

Matolcsy György jobbkeze szerint ők mindent jól csinálnak

Virág Barnabás Washingtonból üzent haza.

Amerikából kapott jó hírt Karácsony Gergely

Amerikából kapott jó hírt Karácsony Gergely

A pénzelvonások és a nehézségek ellenére is kezelhető a helyzet.

A benzinkutakon legalább nem fog látszódni a háborús konfliktus

A benzinkutakon legalább nem fog látszódni a háborús konfliktus

A piaci logika azt diktálná, hogy az Irán és Izrael közötti fegyveres konfliktus megemeli az olajárakat is, ezzel szemben érdemi csökkenést láthattunk.

© 2024 (v2.202102)