Gyönyörű panorámás lakások, hatalmas terasszal Budapesten!

Döcögősen, de érkezik a tavasz! Újra ki lehet használni az erkélyeket, teraszokat, így már ideje ötleteket gyűjteni ezek berendezésével kapcsolatban. Az egyik legfontosabb elvárás a kilátás, ez adja meg a hangulatot. Mutatunk néhány pompás darabot.

Az alábbi, II. emeleti lakás modern kinézetű és fiatalos, ez látszik is a terasz kialakításában. A Svábhegyen található 5 szobás ingatlan exkluzív és dizájnos. A teraszról épp csak egy medence hiányzik, másképp minden kikapcsolódási feltétel adott!

A XII. kerületi lakásról még több fotót a képre kattintva tekinthetsz meg!

XII. kerületi ingatlan

Van amikor nincs annyira elkülönítve a terasz a nappalitól vagy hálószobától. Nagyon ízléses megoldásoknak bizonyulnak. A zuglói (Alsórákos) lakás egyedi adottságokkal rendelkezik és itt nem csak az 55 nm-es erkélyre, és a 73 nm-es napozóteraszra, hanem más extrákra is, például a borospincére, hőlégkeverőre, pollenszűrős szellőrendszerre is kell gondolni. Az itt lakók mindennap nyaraláson érezhetik magukat, hiszen kültéri zuhanyzó, szauna, gőzkabin is rendelkezésre áll.

Az exkluzív penthouse lakásról még több képet a fotóra kattintva láthatsz!

XIV. kerületi ingatlan

A félig kint, félig bent megoldás is nagyon szép, főleg ha ilyen gyönyörű kilátás vár. A kuriózum a Gellérthegyen található a maga 3 szobájával. A nagy teraszra a 12 m hosszú üvegfelülettel elkerített kis részről is ki lehet lépni. A hideg miatt a benti rész tökéletes, de a napsütés most már kicsalogathat a teraszra is. A lakás letisztult és igényes berendezési eszközöket tartalmaz, sok apró kis kiegészítővel, amelyek nagyon feldobják az otthont!

További képekért kattints a fotóra!

Krisztinavárosi lakás

Budapest új építésű lakásai között is találtunk egy érdekes, luxuskivételűt. A IX. kerületi ingatlan tágas, napfényes. Itt egy 66nm-es tetőterasz is igénybe vehető, ezenkívül egy csendes belső kert is rendelkezésre áll a pihenni vágyóknak. A környéken kiváló az infrastruktúra, közelben van minden, ami a mindennapokban szükséges lehet. A közelben megálló közlekedési eszközökkel könnyen el lehet jutni a város különböző pontjaira.

További képekért kattints a fotóra!

Penthouse lakás

Épülőfélben van a Rézmál domboldalán egy 6 lakásos örök panorámás társasház. Csendes, biztonságos környezetben, de mégis a belváros közelében. A projekt előnye, hogy a leendő tulajdonosok igényük szerint alakíthatják a lakást, így egy álomházba költözhetnek. A körpanorámás teraszról a budai hegyek, a Citadella, a Parlament és a Vár is látható. Ennél szebb kilátást nem álmodhatunk!

További képeket az ingatlanról a fotóra kattintva láthatsz!

II. kerületi lakás

 


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Bod Péter Ákos: Tőkeexport – avagy mit is szeretne a magyar politika?

Bod Péter Ákos: Tőkeexport – avagy mit is szeretne a magyar politika?

Az összkép egyáltalán nem támasztja alá a rózsaszínű kormányzati kommunikációt.

Zelenszkij: "Ha nem kapjuk meg a segélyt, elveszítjük a háborút"

Zelenszkij: "Ha nem kapjuk meg a segélyt, elveszítjük a háborút"

Lengyelország kissé befeszült Ukrajna irányába, Zelenszkij egész nap az Amerikai Egyesült Államokban tárgyalt. Háborús összefoglaló este.

Verheti a falba a fejét, ha nem vett délelőtt eurót

Verheti a falba a fejét, ha nem vett délelőtt eurót

A hazai fizetőeszköz ugyanis kora délután öt egységgel volt gyengébb az euróval szemben.

Tücsköt-bogarat összehord - vagy eszik?

Tücsköt-bogarat összehord - vagy eszik?

Már vagy tíz éve téma, s mostanában megint erősödik a polémia a rovarokról, mint lehetséges jövőbeli élelmiszerről. Jegyzet

© 2023 (v2.202102)