A nagyban utazókat segíti a Praktiker!

Kiemelt ügyfeleinek kedvez a Praktiker Prémium Plusz nagyvásárlói programjával. Elsősorban olyan üzleti ügyfeleket kíván megcélozni, akik hosszabb távon gondolkoznak egy kölcsönös üzleti kapcsolat kiépítésében, a napi működéshez szükséges eszközök beszerzését pedig egy állandó, megbízható partner támogatásával szeretnék lebonyolítani, továbbá, nagyobb összegben kell az építkezéshez, felújításhoz szükséges anyagokat, eszközöket beszerezniük. Az ezt teljesítő vállalkozások, intézmények, közintézmények, sőt, bizonyos esetekben a magánszemélyek is, hűségükért cserébe személyes kapcsolattartóra, tanácsadóra, saját igényeikre szabott ajánlatokra speciális fizetési feltételekre, „just-in-time” kézbesítésre számíthatnak

Amikor egy vállalkozó esetleg magánszemély felújítási munkálatokba, vagy nagyobb beszerzésbe kezd, az alapanyag, az idő és a szaktudás triásza határozza meg a munka sikerét. Képzeljük csak el, hogy mi mindent kell összehangolni például egy iskola felújítása során: rengeteg építési alapanyagot kell beszerezni, logisztikázni az érkezéssel, a szakemberekkel, kiválasztani az ár-érték arányban legmegfelelőbb alapanyagokat, ami nem is annyira egyszerű feladat a folyton fejlődő és átalakuló alapanyag-kínálat miatt.

Pontosan ezekre a kihívásokra ad választ a Praktiker Prémium Plusz program. Amennyiben megközelítőleg éves szinten minimum nettó 2 millió forint értékben vásárol egy vállalkozás vagy intézmény, akkor a  Praktiker Kiemelt Ügyfélként kezeli, így  egy személyes tanácsadó, kapcsolattartó segítségével a saját igényeinek megfelelő ajánlatot, fizetési feltételt, kiszolgálást, szállítást biztosít számára.

A prémium szolgáltatás a magánszemélyek számára is elérhető. Legalább nettó 300 ezer forint értékű költés esetén – ami egy építkezésnél vagy egy nagyobb felújításnál egyáltalán nem irreális összeg – személyes szakmai segítőt kaphatunk, aki végigvezet bennünket a lakásfelújítás, építkezés rögös útján, segít a rendelés ütemezésében, a beszerzésben, ráadásul, még a fizetési konstrukciók is kedvező irányba módosulhatnak.

A Praktiker nagyvásárlói programja óriási segítség lehet elsősorban az üzleti ügyfeleknek, a vállalkozásoknak, intézményeknek, de végső soron a magánszemélyeknek is. Különlegessége abban rejlik, hogy eleget tesz a XXI. századi trendeknek: személyre szabott, ezáltal képes kezelni az egyedi igényeket, gyors, modern és egyszerű, miközben kifejezetten hasznos szolgáltatás.

 A cikk megjelenését a Praktiker támogatta!

 

Mfor.hu legfrissebb cikkei

Ukrajna a harmadik világháború lehetőségére figyelmeztet

Ukrajna a harmadik világháború lehetőségére figyelmeztet

A török külügyminiszter bírálta az EU vezetőit, Fehéroroszország ellen újabb szankciókat készítenek elő. Háborús összefoglaló. 

Cáfol a Nemzeti Kommunikációs Hivatal

Cáfol a Nemzeti Kommunikációs Hivatal

A Nemzeti Kommunikációs Hivatal reagált a Balásy Gyulák miatt megemelt szolgáltatások árával kapcsolatos hírekre.

A nap cseréje

A nap cseréje

Orbán Viktor lecserélte profilképét közösségi oldalán. 

Orbán Viktor az alaptörvény módosítása nélkül is eléri, amit akar?

Orbán Viktor az alaptörvény módosítása nélkül is eléri, amit akar?

Az MNB adatai szerint a forgalomban lévő készpénz állománya március végén rekordot döntött, így feleslegesnek tűnik külön bebetonozni a kápé alkotmányos védelmét.

© 2024 (v2.202102)