Fantasztikus birtok eladó a Badacsony legszebb panorámájával

Exkluzív birtokot hirdetnek Badacsonytomajon, a Kisfaludy-ház mellett: 180 fokos balatoni panoráma, 5 hálószobás, exkluzív lakótér és fantasztikus adottságokkal megáldott 1,3 hektáros szőlőbirtok is kapcsolódik az ingatlanhoz.

A Balaton északi partjának egyik legszebb részén, a Badacsony lábánál fekvő Badacsonytomajon eladó egy egészen különleges ingatlan: a 6 szobás, exkluzív lakótérrel kápráztató ház egy 1,3 hektáros szőlőbirtokon található, és 185 millió forintért kínálják. 

Kattints a képre még több fotóért!

Befektetőknek és a borászat szerelmesei számára egyaránt figyelemfelkeltő lehetőség.

Kattints a képre még több fotóért!

Az ingatlan 180 fokos panorámával rendelkezik, közvetlenül a Kisfaludy-ház mellett (illetve felett). Nem csak öt hálószoba, 2 teljes felszereltségű fürdőszoba, hatalmas nappali konyhás étkezővel, hanem egy tágas biliárdterem is szolgálja majd a leendő új lakók kényelmét. A hálókban Swarovski kristályberakásos ágyak is gondoskodnak a maximális luxusérzetről.  

Kattints a képre még több fotóért!

Nem is beszélve a birtok saját boros pincészetéről, ami egykoron az Eszterházyak tulajdona volt. Utóbbihoz az eladók igény esetén borász és szőlész szakembereket is tudnak biztosítani a vevőknek, hogy folytathassák a gazdálkodást ezen a borászati szempontból is kiváló adottságokkal rendelkező területen. Nem véletlen, hogy a jelenlegi pincészet számtalan nívós oklevéllel rendelkezik.

A nyugati fekvésű lakórészhez egy 300 négyzetméteres terasz is kapcsolódik, ami tavasztól késő őszig ideális helyszíne családi, baráti összejöveteleknek, partyknak.

Kattints a képre még több fotóért!

Az eladó budapesti ingatlant, illetve üzlethelyiséget igény esetén beszámít a vételárba. 


© 2021 (v150.202005)