Presztízs lakások épülnek a diplomata-negyedben

Budapest diplomata-negyedében, az Andrássy út mellett 38 lakás épül a Benczúr11 projekt keretében. 24 órás recepció, 2 szintes teremgarázs, parkosított díszkert is szolgálja majd a kényelmet, és növeli a lakások értékét. A Pannónia Nyugdíjpénztár fejlesztésében épülő ingatlanok akár 7-8 százalékos éves hozamot is nyújthatnak a lakástulajdonosoknak. 

Három épületben összesen 38 lakás keresi új tulajdonosát a belváros diplomata-negyedében, az Andrássy út mellett, a Kodály körönd szomszédságában. A projekt várható átadási ideje 2019 negyedik negyedéve. A lakások alapterülete 34 és 150 négyzetméter közötti, változatos alaprajzi elrendezéssel, 1-4 hálószobával. Az épületek szépen parkosított díszkertet fognak majd közre, de lesz 2 szintes teremgarázs, 24 órás recepció is.

Kattints a látványtervre még több információért!

A beruházó a Pannónia Nyugdíjpénztár, a lakásokat igény esetén a GPM Kft. üzemelteti rövid, illetve hosszú távú bérbeadással. Az ingatlanok akár 7-8 százalékos éves hozamot is biztosíthatnak a tulajdonosoknak.  Az otthonokban a lakók kényelmét a legkorszerűbb műszaki megoldások biztosítják majd. Ezek közé tartozik például a hőszivattyús mennyezeti hűtés-fűtés is. A komplexum Benczúr utcai patinás homlokzatú épületszárnya a beruházást önerőből megvalósító Pannónia Nyugdíjpénztár székházának ad majd otthont. A Pénztár szintén az épületbe költözik, ez az egyik garancia arra, hogy a projekt biztonságosan megvalósul.

A legfelső szinteken lenyűgöző panorámájú belső kétszintes duplexeket alakítanak ki, amelyeket a garázsszintről induló saját lifttel lehet megközelíteni. A másik két udvari, íves homlokzatú, modern épületszárnyban hatalmas üvegfelületű, egyedi tervezésű, világos, modern otthonok épülnek, szintén pazar kilátással – például a Gellérthegyre.

Ami a fizetési konstrukciót illeti, több részletben való törlesztésre is van lehetőség. Az építkezés már megkezdődött, jelenleg a -2. pinceszint befejezése zajlik, hamarosan pedig a talajszint fölé emelkednek az épületek.

Kattints a képre még több információért és a látványtervekért!

A presztízs környezet és a kiemelkedő minőség garantálja, hogy a befektetés a vásárlók számára hosszantartó, értékálló lesz – akár saját otthonra vágyik valaki, akár félretett pénzét kamatoztatná ingatlanvásárlás útján. (X)

A cikk megjelenését támogatta a projektet fejlesztő Pannónia Nyugdíjpénztár.

Ajánlott ingatlanok


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Nem fogja vissza magát az Orbán-kormány: 420 milliárdot tolt a sportba tavaly

Nem fogja vissza magát az Orbán-kormány: 420 milliárdot tolt a sportba tavaly

Vagyis a 2021-es év minden egyes napján - legyen szó ünnepnapról vagy hétvégéről - 1,15 milliárd forintot irányított a sport területére.

Már 87 ezer orosz katona halt meg az ukránok szerint

Már 87 ezer orosz katona halt meg az ukránok szerint

Ez történt ma az orosz-ukrán háborúban és ahhoz kapcsolódóan.

„Három szomszédom van, mindegyiknek a gyereke külföldre költözött” – olvasói levél

„Három szomszédom van, mindegyiknek a gyereke külföldre költözött” – olvasói levél

A hetek óta tartó diáktüntetések egyre erőteljesebb hangon szólnak. Közben országszerte sok tanár sztrájkol. A fiatalok elvándorlására is felhívják a figyelmet. Egyik olvasónk is aggódik, most ő következik.

Dől a dominó: korlátozzák a tankolást a hazai Shell-kutakon

Dől a dominó: korlátozzák a tankolást a hazai Shell-kutakon

Benzint legfeljebb 20 ezer, gázolajat maximum 50 ezerért forintért lehet vásárolni tankolásonként.

© 2022 (v2.202102)