Sukoró: Kelenföldtől 20 percre, kilátással a tóra

Nem, nem az egykor itt tervezett kaszinóról lesz szó, hanem a különleges adottságú településről. A 4-es metrótól csak 20 percre lévő Sukoró gyönyörű hely – érdemes itt szép házra vadászni!

Bár csak egy 1400 lelkes községről van szó, adottságai alapján nem lenne meglepő, ha népessége rövidesen megduplázódna. A Velencei tóra ugyanis számos pontról gyönyörű kilátás nyílik. Aki itt lakik, különleges helyzetben érezheti magát. Persze nem egészen olyan, mintha Tihanyban lenne luxusházunk, de majdnem olyan különleges a hely, főként a dombos rész magasabb pontjain. És van egy olyan elképesztő előnye, amely elvehetetlen: viszonylag kényelmesen dolgozni lehet járni onnan Budapestre.
A viszonylag szó persze nem véletlen, hiszen a reggeli csúcsban nem tudjuk fél órán belül teljesíteni az amúgy 20 perces távot Kelenföldig, de nem vészes a dolog. Különösen azoknak nem, akik mondjuk Budaörsön, Gazdagréten vagy környékén dolgoznak, illetve a 4-es metró közelében van rendszeresen dolguk. E pontokra ugyanis gyorsabban bejutnak a Velencei tó mellől, mintha mondjuk egy külső pesti kerületből kellene a nagy forgalomban átvergődni a budai oldalra. Ez dupla annyi idő, mondjuk a XVI-XVII-XVIII. kerületekből. Akár autóval, akár közösségi közlekedéssel!

Ez a hihetetlen jó elérhetőség és a szép környezet (vevőknek sajnos, eladóknak: szerencsére) meg is látszik a sukorói árakban. Persze azért még olcsóbb, mint a budai zöldövezet …

Egy szép, akár panziónak is alkalmas nagy ház például 54,9 millióért kelleti magát. A 2000-ben épült, öt szobás ház több mint 2100 négyzetméteres telken található:

Egy kisebb, de élhetőbb méretű és szintén felújított és panorámás ház is akad 33 millió forint alatt:

A kispénzűeknek lehetnek opciók a szépen egyben lévő nyaralók. Persze 10 millió alatt ma már ezek nincsenek e környéken. De itt van egy példa a jobbak közül:


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Húsvéti gasztroparádé: bárányburger, nyúl vadasan, mézes sonka

Húsvéti gasztroparádé: bárányburger, nyúl vadasan, mézes sonka

Ha nem otthon töltjük a húsvétot, akkor többnyire szállodákban. Milyen konyhaművészeti kínálatra és programokra számíthatunk?

Mégis ráhúzta Moszkva a terrortámadást Ukrajnára

Mégis ráhúzta Moszkva a terrortámadást Ukrajnára

Ez történt ma az orosz-ukrán háborúban és ahhoz kapcsolódóan.

Megint javított a forint, lehet szaladni a váltókhoz

Megint javított a forint, lehet szaladni a váltókhoz

Erősödött a héten a forint, ami jó hír. De pezsgőt azért ne bontson!

Produkciós irodájuk is van már Mészáros Lőrincéknek

Produkciós irodájuk is van már Mészáros Lőrincéknek

Már csak az a kérdés, hogy mi lesz a produkció. Mészáros Lőrinc a feleségének is konkurenciát alapított.

© 2024 (v2.202102)