Tipikus családi fészkek gyerekes családoknak!

Méretes családi házak kerültek a figyelmünk középpontjába. A gyűjteményben tipikusan olyan ingatlanok vannak, amikben gyerekszobák is találhatók. A válogatott családi házak nem csak berendezésükben különlegesek, hanem a kertben kialakított játszóterek és medencék miatt is.

Kezdjük egy zöld övezettel körülvett II. kerületi családi házzal. A letisztult és ízléses ingatlan a zöld hangulatot is megőrizte a belső terekben, díszítő elemekkel és növényekkel. A gyerekszoba is az említett színben pompázik.

További képekért kattints a fotóra!

gyerekes családok

Ebben a Budakeszin épült luxus házban is kialakítottak gyerekszobákat, ezeket a felső szintekre helyezték, az üveg falak miatt pedig ezek beláthatók is. A lakóknak sok egyedi szolgáltatásban lehet részük: van grill terasz, wellness és még egy medence is rendelkezésre áll. A telek is hatalmas, 1020 négyzetméteres.

A déli panorámás házról még több képet a fotóra kattintva láthatsz!

családi házak

Az alábbi XVI. kerületi 5 és fél szobás családi ház telkén nagy medence és játszótér is található. Árpádföld villaházas negyedében járunk, van itt még borospince, konditerem és szauna is. Az 5+1 fél szoba mellett még 6 fürdőszoba is igénybe vehető. Pillanatnyilag egy fiú és egy lány szoba van kialakítva, amelyekben szép berendezési ötletetek is láthatunk.

A nyugalmas környezetű lakásról még több képet a fotóra kattintva láthatsz!

medencés házak

A következő budapesti ház diszkrét környezetben nyújt csendes, nyugodt pillanatokat az ingatlan lakóinak. A ház előtt található zöld kert hangulatos eseményeknek adhat helyet, sőt a gyerekek játszótere is lehet.

További képekért kattints a fotóra!

eladó családi házak

A II. kerületi családi házak között a következő is egyedinek minősül. A tágas terek lehetővé teszik játszó területek kialakítását is. A gyerekszobában lévő berendezések és kellékek a gyerekek kényelmét és kikapcsolódási lehetőségeit szolgálják.

A családi házról még több képet a fotóra kattintva láthatsz!

több szobás ház

© 2021 (v150.202005)