Tipikus családi fészkek gyerekes családoknak!

Méretes családi házak kerültek a figyelmünk középpontjába. A gyűjteményben tipikusan olyan ingatlanok vannak, amikben gyerekszobák is találhatók. A válogatott családi házak nem csak berendezésükben különlegesek, hanem a kertben kialakított játszóterek és medencék miatt is.

Kezdjük egy zöld övezettel körülvett II. kerületi családi házzal. A letisztult és ízléses ingatlan a zöld hangulatot is megőrizte a belső terekben, díszítő elemekkel és növényekkel. A gyerekszoba is az említett színben pompázik.

További képekért kattints a fotóra!

gyerekes családok

Ebben a Budakeszin épült luxus házban is kialakítottak gyerekszobákat, ezeket a felső szintekre helyezték, az üveg falak miatt pedig ezek beláthatók is. A lakóknak sok egyedi szolgáltatásban lehet részük: van grill terasz, wellness és még egy medence is rendelkezésre áll. A telek is hatalmas, 1020 négyzetméteres.

A déli panorámás házról még több képet a fotóra kattintva láthatsz!

családi házak

Az alábbi XVI. kerületi 5 és fél szobás családi ház telkén nagy medence és játszótér is található. Árpádföld villaházas negyedében járunk, van itt még borospince, konditerem és szauna is. Az 5+1 fél szoba mellett még 6 fürdőszoba is igénybe vehető. Pillanatnyilag egy fiú és egy lány szoba van kialakítva, amelyekben szép berendezési ötletetek is láthatunk.

A nyugalmas környezetű lakásról még több képet a fotóra kattintva láthatsz!

medencés házak

A következő budapesti ház diszkrét környezetben nyújt csendes, nyugodt pillanatokat az ingatlan lakóinak. A ház előtt található zöld kert hangulatos eseményeknek adhat helyet, sőt a gyerekek játszótere is lehet.

További képekért kattints a fotóra!

eladó családi házak

A II. kerületi családi házak között a következő is egyedinek minősül. A tágas terek lehetővé teszik játszó területek kialakítását is. A gyerekszobában lévő berendezések és kellékek a gyerekek kényelmét és kikapcsolódási lehetőségeit szolgálják.

A családi házról még több képet a fotóra kattintva láthatsz!

több szobás ház

Ajánlott ingatlanok


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Ukrajna a harmadik világháború lehetőségére figyelmeztet

Ukrajna a harmadik világháború lehetőségére figyelmeztet

A török külügyminiszter bírálta az EU vezetőit, Fehéroroszország ellen újabb szankciókat készítenek elő. Háborús összefoglaló. 

Cáfol a Nemzeti Kommunikációs Hivatal

Cáfol a Nemzeti Kommunikációs Hivatal

A Nemzeti Kommunikációs Hivatal reagált a Balásy Gyulák miatt megemelt szolgáltatások árával kapcsolatos hírekre.

A nap cseréje

A nap cseréje

Orbán Viktor lecserélte profilképét közösségi oldalán. 

Orbán Viktor az alaptörvény módosítása nélkül is eléri, amit akar?

Orbán Viktor az alaptörvény módosítása nélkül is eléri, amit akar?

Az MNB adatai szerint a forgalomban lévő készpénz állománya március végén rekordot döntött, így feleslegesnek tűnik külön bebetonozni a kápé alkotmányos védelmét.

© 2024 (v2.202102)