Elképesztően jó az erkélyes-loggiás panellakás kínálat!

Előítéletesek vagyunk a panelekkel szemben, mondanánk: “kis lakások, hely az végképp nincs, mindent hallani a szomszédból.” Az otthontérkép.hu panellakásai között nézelődve rátaláltunk néhány igazán szimpatikus otthonra, amik jól kihasználták, sok a helytakarékos lakberendezési tipp bennük, a tulajdonosok tágas lakásokká varázsolták a kis kuckójukat.

Kezdjük is egy igényesen felújított XI. kerületi panellel. A lakásban két egybenyíló szoba van, elég jók a fa bútorok, sok a helytakarékos megoldás. A virágok nem csak élő formákban találhatóak meg, hanem díszek formájában is. A loggia kis méretű, de annál jobban elnyerte tetszésemet a színes dizájn elemeivel.

A hangulatos panellakásról még több képet a fotóra kattintva láthatsz!

erkélyes panellakások

Nem hittem a szememnek, amikor megláttam az alábbi otthont. Ez tényleg egy panellakás? Olyan mutatós kis angyalföldi lakást találtunk a honlapon, amely a panelprogramosok között irigylésre méltó. Az 59 nm-es csoda Buda panorámájával büszkélkedhet és a naplementék bámulatával térhetnek nyugovóra az ott lakók.

További képekért kattints a fotóra!

teraszos panelek

Minden szobához erkélykapcsolat! Igaz ezek az erkélyek nem a nagyságukkal vonzóak, de ezek mindig átalakíthatók személyes igények szerint. A lakás többi része pedig egyediségről árulkodik, a kő díszítésű falak és egyéb kiegészítők által. Nyugodt környezetben van és fa rengeteggel van körülvéve, gyakori a madárcsicsergés.

További képekért kattints a fotóra!

panellakások

A következő Újpesti panelt nyugodt szívvel ajánlom kisebb családoknak! Miért is mondom ezt? Először is a mérete családi otthon szempontjából tökéletes a maga 2 és fél szobájával. Másodszor ahogy látható a képen is, az erkélyről egy játszótérre tekinthetünk, tehát aggodalom nélkül, közelben játszhat a gyerek.

Az újpesti lakásról még több képet a fotóra kattintva láthatsz!

panellakások Budapesten

Az utolsó kiválasztott darab egy káposztásmegyeri panel, amelyhez egy hangulatos kert is kapcsolódik. A kertkapcsolat fedett és egy 20 nm-es fűtött teraszt is tartalmaz, ami kerti összejövetelek rendezésére, sőt nyaralásra is felhasználható.

További képekért kattints a fotóra!

kertkapcsolatos panel

Mfor.hu legfrissebb cikkei

Márciusban megint kevesebb építőanyag fogyott

Márciusban megint kevesebb építőanyag fogyott

Sokan kivárnak a felújítási támogatások konkrétumainak megjelenéséig.

Újabb fejlemény a leégett wellness-szálló ügyében

Újabb fejlemény a leégett wellness-szálló ügyében

A Magyar Turisztikai Ügynökség is segít a Hotel Silvanus újjáépítésben.

Nézze meg, hogyan alakultak a járványadatok, érdemes!

Nézze meg, hogyan alakultak a járványadatok, érdemes!

Az NNGYK a koronavírusról és az influenzáról is jelentett.

© 2024 (v2.202102)